Kantoormeubilair

Kantoormeubilair

Een ontdekkingsreis door de wereld van kantoormeubilair!

Kantoormeubilair waarmee wij uw ruimte vullen.

BOOM heeft zich in 1997 met een speciaal doel op de markt van kantoorinrichting begeven.

In het oerwoud van kantoormeubilair aanbieders hebben wij gezocht naar de pareltjes in de markt. Onze partners dienden en dienen aan de volgende criteria te voldoen:

  1. Onderscheid wat betreft ontwerp, functionaliteit en of ergonomie.
  2. Bij voorkeur produceren in de Europese Gemeenschap.
  3. Producenten dienen de hoogste milieunormen te onderschrijven.
  4. Onze leverancier dient een familiebedrijf te zijn.

Onderscheid in kwaliteit, kennis en service!

Kantoormeubilair van ophelis met model sum met hoge Paravento wanden.

VERHUUR KANTOORMEUBELEN

Even voor een korte periode kantoormeubilair nodig? Dan kunt u ook bij ons huren.

Wij putten uit een groot assortiment en kunnen snel leveren. Kantoormeubelen huren doet u snel en concurrerend bij Boom.

Boom Kantoormeubilair ontzorgt voor een concurrerende prijs!

ophelis U4 Bench kantoormeubilair met Glider kasten en Paravento wanden

ERGONOMISCH ADVIES

Als gespecialiseerde werkplek adviseurs, kunnen wij een werkplekonderzoek uitvoeren. Wij adviseren omtrent verbeteringen van de werkplekomstandigheden.

Uiteraard plaatsen wij ook bureaustoelen op proef, zodat uw medewerkers zelf het verschil tussen de diverse bureaustoelen kunnen ervaren.

Kantoormeubilair welke de werkomstandigheden verbetert.

ophelis Orga cube kantoormeubilair met apothekerskast

PRESENTATIE KANTOORINRICHTING

Een nieuwe kantoorinrichting nodig? Wij ontwerpen op fotorealistische wijze uw nieuwe kantoorinrichting.

Vrijblijvend maken wij voor u een inrichtingsvoorstel zodat u het resultaat voor de investering kunt beoordelen

Met Kantoorinrichting van Boom voorkomt u verrassingen!

Ontwerp van kantine inrichting van Boom Kantoorprojecten

NVIH

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Inrichtingskunde en Huisvestingskunde.

Vindt uw weg op onze website

Op zoek naar nieuw kantoormeubilair,  zoek dan in het productmenu. In onze shop vindt u kantoorproducten die direct te bestellen zijn.

Het is onmogelijk vanwege de complexiteit van de diverse kantoormeubelen, om alles in de shop op te nemen. Daarom hebben wij productpagina's gemaakt waar u ideeën op kunt doen. Wilt u informatie of een vrijblijvend inrichtingsvoorstel, neem dan even contact met ons op!

U heeft een vraag, wij bieden een oplossing.

Shop voor kantoormeubilair

Berichten van ons blog

Thuiswerken wordt huiswerken

Thuiswerken wordt huiswerken.Artikel van creatief-directeur Ab Oosterhof van Prints van Oranje. Het gaat over de laatste ontwikkelingen in kantoorinrichting. Ab ziet op basis van zijn ervaring en kennis van de laatste trends dat bedrijven steeds vaker kiezen voor een huiselijke inrichting, omdat medewerkers niet thuis willen werken maar willen werken op een plek waar ze zich thuis voelen Thuiswerken wordt het nieuwe “huis” werken De kantoren wereld staat aan de[...]Lees verder

Oplevering 250 Howe 40/4 stoelen bij kerk.

Oplevering 250 Howe 40/4 stoelenHowe 40/4 kerkstoelen met unieke radius koppeling Oplevering gedaan van de levering van 250 Howe 40/4 stoelen bij de Cunerakerk in Rhenen. Speciale vraag van de architect Van Hoogevest Architecten uit Amersfoort was een koppeling van 15 graden om de stoelen in een cirkel te kunnen neerzetten. Hoewel de standaard koppeling maar tot 7 graden ging heeft Howe een nieuwe koppeling voor dit project ontworpen. 160[...]Lees verder

Werknemers productiever door variëteit

Werknemers productiever door variëteit in werkruimten.Variëteit in werkruimten de crux is voor het  slagen van een flexibel-werkplekconcept Onderzoek van Leesman onder meer dan 120.000 werknemers laat zien dat variëteit in werkruimten de crux is voor het wel of niet slagen van een flexibel-werkplekconcept. 85 procent van de werknemers in een flexibel-werkplekconcept met veel keuze beantwoordt de vraag of zijn werkomgeving hem in staat stelt productief te werken positief. Leesman onderzoekt[...]Lees verder

Lange tafels – Grip Basic

Centrum voor smaakonderzoek kiest  Grip Basic tafelsLange tafels - Grip Basic: over smaak valt in dit geval niet te twisten... Bij Centrum voor Smaakonderzoek oplevering gedaan van de Grip Basic tafels van de Deense fabrikant Randers+Radius.CSO heeft gekozen voor 3 lange tafels Grip Basic met een lengte van 299cm uit 1 stuk, voorzien van een laminaat donkergrijs topblad in combinatie met zwarte poten, hetgeen een fraaie combinatie gaf met de grijze[...]Lees verder