Klöber Duera24

24-uurs bureaustoel

Klöber Duera24 bureaustoel

Design: Matthias Dohm

24 Uurs bureaustoel Klöber Duera24 is een stoel die u kunt inzetten bij werkplekken die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar worden gebruikt.

Een bureaustoel die aan de hoogste eisen voldoet qua belastbaarheid en aanpassingsvermogen. Met de 24 uurs bureaustoel Klöber Duera24 zal elke gebruiker – lang, klein, breed, smal, licht of zwaar – het optimale comfort ervaren.

Voordelen:

24h bureaustoel Duera24
Klöber Duera24 is de ideale bezetting voor de 24-uurs werkplek

24 uurs bureaustoel Klober Duera24

24h Bureaustoel Klöber Duera24 heeft een extra stevige rug dankzij een 2cm dikke stoffering op een luchtdoorlatende netbespanning. Ook de comfortabele opbouw van de zitting biedt een grote mate van comfort.

De optionele in hoogte verstelbare lendensteun of de kledingbeugel stellen u in staat de 24h bureaustoel Duera24 te personaliseren

Klober Duera bueraustoel met kledinghanger

optioneel met kledinghanger

Dynamische ergonomie

24h bureaustoel Duera24 is voorzien van het puntsynchroon-mechaniek wat zorgt voor dynamisch zitten wat weer van belang is voor algehele lichaamscirculatie.

De tegendruk van de rugleuning kan worden ingesteld door de gepatenteerde snelverstelling. Bij een juiste instelling zit u dan in een afgestemde balans van voorwaartse en achterwaartse bewegingen.
Dynamisch zitten ontziet de tussenwervelschijven, vermindert de statische spierbelasting, verbetert de voeding van de meest kwetsbare tussenwervelschijven en verbetert hierdoor het algehele welbevinden.

Fabrikant Klöber

Klöber biedt al meer dan 75 jaar individuele zitoplossingen en is specialist in ergonomie, optimale kwaliteit en intelligente vormgeving en is vertegenwoordigd in 25 landen.

Klöber is gecertificeerd volgens de norm voor milieumanagementsystemen DIN EN ISO 14001 en handelt daarmee consequent en duurzaam. Klöber bevordert tevens het gebruik van gerecyclede materialen en streeft dat zelf actief na.

Collectie Klöber Duera 24

Productinformatie

Download: Brochure Duera

Download: Factsheet Klöber Duera

Info: Handleiding Duera

Info: Klober Stofferingen en kleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.