Klöber Duera 24/7 bureaustoel

24-uurs bureaustoel Duera24 met een groot zitcomfort

24 uurs bureaustoel

24/7 bureaustoel Klöber Duera24 is een bureaustoel die u kunt inzetten bij werkplekken die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar worden gebruikt. Voorzien van een groot zitcomfort, ergonomisch, intuïtief te bedienen en flexibel.

Een bureaustoel die aan de hoogste eisen voldoet qua belastbaarheid en aanpassingsvermogen. Met de 24 uurs bureaustoel Klöber Duera24 zal elke gebruiker – lang, klein, breed, smal, licht of zwaar – het optimale comfort ervaren.

Design: Matthias Dohm

 

Klöber Duera24

24 uur bureaustoel Duera24 is voorzien van het puntsynchroon-mechaniek wat zorgt voor dynamisch zitten, wat weer van belang is voor algehele lichaamscirculatie.

De tegendruk van de rugleuning kan worden ingesteld door de gepatenteerde snelverstelling. Bij een juiste instelling zit u dan in een afgestemde balans van voorwaartse en achterwaartse bewegingen.

Dynamisch zitten ontziet de tussenwervelschijven, vermindert de statische spierbelasting, verbetert de voeding van de meest kwetsbare tussenwervelschijven en verbetert hierdoor het algehele welbevinden.

Voordelen

  • Intuïtief te bedienen instelfuncties
  • Razendsnel ingesteld op het persoonlijke lichaamsgewicht
  • Optimale belastbaarheid van alle functies
  • Zitting met een kern van pocketveren, resulterend in een uitstekend zitcomfort
  • Traploos instelbare zittinghelling deze brengt de wervelkolom in zijn natuurlijke S-vorm
  • Duurzaamheid en hoge belastbaarheid
  • Esthetiek tot in de kleinste details

Eigenschappen

24 uurs bureaustoel

Wat moet een 24/7 bureaustoel eigenlijk kunnen? Welke eisen mag men aan een dergelijke stoel stellen? Op werkplekken die 24 uur per dag, zeven dagen in de werken 365 dagen per jaar gebruikt worden, rekenen de verschillende gebruikers op een bepaalde mate van persoonlijk comfort.

Daarbij moeten ze aan de hoogste eisen voldoen voor wat betreft belastbaarheid en aanpassingsvermogen. 24 uurs bureaustoel Klöber Duera 24 beantwoordt aan deze eisen en is daarbij intuïtief en snel te bedienen.

24 uurs bureaustoel - Klober Duera24

Het bedrijf is in 1935 opgericht door Margarete Klöber . Wat zeer opmerkelijk voor die tijd is. Opmerkelijk is ook dat het al die jaren is gelukt om keer op keer bureaustoelen te ontwikkelen met een nieuwe visie op het zitten op kantoor.

De absolute aandacht voor bureaustoelen betekent dat Klöber diep kan doordringen tot in het bureaustoel-DNA. Zo ontstaan er bureaustoelen die met geniale ideeën zeer specifieke uitdagingen het hoofd bieden, bijvoorbeeld een moeilijk binnenklimaat, elektrostatische ontlading, stiltewerkplekken in de kantoortuin of maximale individualisering.

Bij Klöber zetten ze zich actief in voor een duurzaam gebruik van grondstoffen. In de bureaustoelen verwerken ze duurzame, deels ook gerecyclede materialen en probleemloos verwisselbare onderdelen. Deze maatregelen verlengen hun levensduur en brengen het grondstofverbruik tot een minimum terug.

Collectie Klöber Duera24

De gebruiksaanwijzing van de Klöber Duera

Documentatie en informatie

Shopping Cart
Scroll naar top