Haider Bioswing - 3 Serie

Bioswing 3 Serie - Bureaustoelen tegen rugproblemen

Bioswing 3 Serie

Een bureaustoel uit de Bioswing 3 Serie is zeker het overwegen waard voor bedrijven die een goede bureaustoel voor hun medewerkers zoeken.

Deze Bioswing bureaustoelen zetten we regelmatig in bij mensen met lage rugklachten, hernia of andere rugklachten, of ter preventie van rugklachten veroorzaakt door te weinig beweging en bij alle personen die goed en dynamische willen zitten.

Voordelen

 • De continue beweging zorgt voor wisselende spanningen in de tussenwervelschijven, hetgeen belangrijk is voor een gezonde rug
 • De rugspieren worden voortdurend geactiveerd en gestimuleerd
 • Geen statische belasting tijdens zitten met als gevolg een betere doorbloeding van de spieren
 • De continue prikkeling van de bewegingssensoren in uw lichaam houdt u alert en draagt bij aan een betere concentratie en prestatie.

Eigenschappen

werking Haider Bioswing systeem

Waarom is de Bioswing zo’n goede stoel voor de rug?

Bioswing 3 Serie bureaustoelen van de fabrikant Haider hebben een uniek pendelmechaniek en stimuleren u naar een betere zithouding. De zitting hangt aan kabels die weer gehuld zijn in stabilisatoren. Hierdoor kan de zitting vrij bewegen en zorgt altijd voor een stimulatie van de tussenwervelschijven en de rugspieren.

Comfortabel en volledig aanpasbaar

Lang een statische houding aannemen resulteert in vermoeidheid en klachten. Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. Het Pendelsysteem onder de Bioswing bureaustoelen stimuleert continue kleine bewegingen waarvan de uitslag door de zwaartekracht wordt beperkt wat zorgt voor een positieve uitwerking op de wervelkolom.

Dit zitsysteem zorgt voor een optimale houding en een continue beweging. De spieren worden voortdurend gestimuleerd en de tussenwervelschijven zakken niet in. Het pendelmechaniek geeft de gebruiker een zeer solide en comfortabele zitervaring en voorkomt rugpijn.

De zithoek is traploos instelbaar zodat een ieder de stoel geheel naar eigen wens kan instellen.

Zo ziet een perfecte bureaustoel eruit!

Harmonie van ergonomie en design!

Bioswing testwinnaar

De Haider Bioswing bureaustoel heeft een gebruikerstest van 5 speciale ergonomische bureaustoelen op alle fronten gewonnen. De Bioswing werd door 25 van de 39 testpersonen als winnaar uitgeroepen en had met 168 punten 32 punten voorsprong op stoel 2 en 55 punten op stoel 3. De belangrijkste onderdelen van deze test waren:

 • Comfort ervaring
 • Lichamelijk welzijn
 • Uitwerking op productiviteit
 • Uitwerking op gezondheid
 • Wens om deze stoel te bezitten
 • Stoel gaat steeds beter bevallen
 • Beoordeling van alle aspecten van de stoel
Bioswing 3 Serie

Geraakt door de rugpijn van veel mensen, ontwikkelde en bouwde de oprichter van het bedrijf, Eduard Haider, begin jaren tachtig de eerste ontkoppelde en zwaaiende werkstoelen op de locatie van het bedrijf in het noordoosten van Beieren.

In nauwe samenwerking met universiteiten, hogescholen, specialisten en therapeuten verfijnde en optimaliseerde hij zijn eerste producten zodat nieuwe productlijnen en extra toepassingsgebieden ontstonden: in totaal 10 patenten documenteren deze innovatieve en creatieve prestaties.

De afgelopen 35 jaar zijn uitstekende oplossingen voor therapie, revalidatie en training ontstaan , die nu door tienduizenden fysiotherapeuten in de dagelijkse praktijk met hun patiënten worden gebruikt.

Collectie Bioswing 3 Serie

Gebruiksaanwijzing Bioswing 360 iQ

Documentatie en informatie

Shopping Cart
Scroll naar top