Haider Bioswing 350 & 360

De bureaustoelen die uw rugspieren trainen!

Bioswing 360: de beste bureaustoel?

De Bioswing 360 bureaustoel is zeker het overwegen waard voor bedrijven die een goede bureaustoel voor hun medewerkers zoeken.

Deze unieke handgemaakte bureaustoel verschilt namelijk van alle andere bureaustoelen.

De werking van het Haider Bioswing systeem.

In onze shop!

Waarom is de Bioswing zo’n goede stoel voor de rug?

Bioswing 360 iQ V bureaustoelen van de fabrikant Haider hebben een uniek pendelmechaniek en stimuleren u naar een betere zithouding. De zitting hangt aan kabels die weer gehuld zijn in stabilisatoren. Hierdoor kan de zitting vrij bewegen en zorgt altijd voor een stimulatie van de tussenwervelschijven en de rugspieren.

De Haider Bioswing bureaustoel heeft een gebruikerstest van 5 speciale ergonomische bureaustoelen op alle fronten gewonnen. De Bioswing werd door 25 van de 39 testpersonen als winnaar uitgeroepen en had met 168 punten 32 punten voorsprong op stoel 2 en 55 punten op stoel 3. De belangrijkste onderdelen van deze test waren:

Voordelen

Bureaustoel Bioswing 360 iQ V rugzijde
Bureaustoel Bioswing 360 iQ V rugzijde

Bioswing 360 iQ V – comfortabel en volledig aanpasbaar

Lang een statische houding aannemen resulteert in vermoeidheid en klachten. Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. Het Pendelsysteem onder de Bioswing bureaustoelen stimuleert continue kleine bewegingen waarvan de uitslag door de zwaartekracht wordt beperkt wat zorgt voor een positieve uitwerking op de wervelkolom. Dit zitsysteem zorgt hierdoor voor een optimale houding en een continue beweging. De spieren worden voortdurend gestimuleerd en de tussenwervelschijven zakken niet in. De Haider Bioswing bureaustoelen voorkomen rugpijn door hun pendelmechaniek. Het pendelmechaniek geeft de gebruiker een zeer solide en comfortabele zitervaring. Daarbij is de zithoek traploos instelbaar zodat een ieder de stoel geheel naar eigen wens kan instellen. Bureaustoelen Haider Bioswing 350iQ en 360iQ hebben altijd een ingeschakeld pendelmechaniek zodat u altijd gezond werkt. Er zal ook geen behoefte ontstaan om deze te blokkeren want juist het Bioswing systeem geeft een bijzonder stabiel gevoel.

Toepassingen Bioswing 360 iQ V bureaustoelen

Bioswing 360 iQ V bureaustoelen zetten we regelmatig in bij mensen met lage rugklachten, hernia of andere rugklachten,  ter preventie van rugklachten veroorzaakt door te weinig beweging en bij alle personen die goed en dynamische willen zitten.

Video: instellen van de Bioswing 360Collectie: 

 

Productinformatie

Download: Brochure Bioswing

Download: Prijslijst Haider Bioswing

Info: Stoffencollectie Bioswing stoelen

Info: Testrapport

Info: Flyer Testwinnaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.