menu

Klöber Ciello

Bureaustoel Klöber Ciello - design bureaustoelen met een perfecte zit

Bureaustoel Klöber Ciello

Bureaustoel Klöber Ciello zorg voor ontspannen zitten. Ciello heeft een minimalistische vormgeving als gevolg van de innovatieve DLX Duo-latex bekleding in zitting en rugleuning. Daarbij is de bureaustoel voorzien van slanke contouren wat de Ciello een elegant uiterlijk geeft.

De S-vormig gebogen rugleuning voegt zich perfect naar de lichaamsvorm en zorgt voor een optimaal zitcomfort.

Design: Matthias Dohm

Klöber Ciello -dynamische ergonomie

Bureaustoel Klöber Ciello is voorzien van het “punt-synchroon-mechaniek”. Dat wil zeggen dat de bureaustoel de natuurlijke bewegingen ondersteunt: buigt men zich naar voren dan gaat synchroon aan de rugleuning ook de zitting naar voren en brengt het bekken in een rechte zitpositie. 

Het punt-synchroon-mechanisme zorgt ervoor dat de rugleuning op hetzelfde punt tegen de rug blijft en niet omhoog of omlaag verschuift, wat een zogenaamd “hemd-uit-de-broek-effect” zou veroorzaken.

Voordelen

  • Dynamisch zitten
  • Zachte ondersteuning door DLX
  • Voortkomt een ronde rug
  • Gaat nek-rugklachten en algehele vermoeidheid tegen

Eigenschappen

DLX netbespanning

Bureaustoel Klöber Ciello is voorzien van een DLX (duo-latex) gestoffeerde netbespanning. Dat wil zeggen dat de stoel is voorzien van een ademende 2-lagentechniek met flexibel latexweefsel voor optimale drukverdeling in zitting en rug, met als resultaat: voorkomt drukpunten en bevordert de doorbloeding.

bureaustoel Klober Ciello

Ciello lendensteun

Bureaustoel Klöber Ciello is optioneel te voorzien van een lendensteun “Air-Support”.

De lendensteun bestaat uit een luchtkussen wat geïntegreerd is in de rugleuning. Door middel van een drukknop is deze naar voren beweegbaar en in hoogte verstelbaar. Op deze manier zorgt de lendensteun voor de juiste ondersteuning aan de lendenwervels.

Het bedrijf is in 1935 opgericht door Margarete Klöber . Wat zeer opmerkelijk voor die tijd is. Opmerkelijk is ook dat het al die jaren is gelukt om keer op keer bureaustoelen te ontwikkelen met een nieuwe visie op het zitten op kantoor.

De absolute aandacht voor bureaustoelen betekent dat Klöber diep kan doordringen tot in het bureaustoel-DNA. Zo ontstaan er bureaustoelen die met geniale ideeën zeer specifieke uitdagingen het hoofd bieden, bijvoorbeeld een moeilijk binnenklimaat, elektrostatische ontlading, stiltewerkplekken in de kantoortuin of maximale individualisering.

Bij Klöber zetten ze zich actief in voor een duurzaam gebruik van grondstoffen. In de bureaustoelen verwerken ze duurzame, deels ook gerecyclede materialen en probleemloos verwisselbare onderdelen. Deze maatregelen verlengen hun levensduur en brengen het grondstofverbruik tot een minimum terug.

Collectie Klöber Ciello

Documentatie en informatie

Scroll naar top