Klöber Ciello design bureaustoel

Design bureaustoelen met een perfecte zit

Klöber Ciello

Design: Matthias Dohm

Bureaustoel Klöber Ciello heeft een minimalistische vormgeving door de innovatieve DLX Duo-latex gestoffeerde netbespanning. Daarbij is de bureaustoel voorzien van een slank contour.

De voorgevormde welving in de rug zorgt voelbaar en consequent voor ontlasting van de wervelkolom.

Dynamische ergonomie 

Bureaustoel Klöber Ciello is voorzien van het “punt-synchroon-mechaniek”. Dat wil zeggen dat de bureaustoel de natuurlijke bewegingen ondersteunt: buigt men zich naar voren dan gaat synchroon aan de rugleuning ook de zitting naar voren en brengt het bekken in een rechte zitpositie. Het punt-synchroon-mechanisme zorgt ervoor dat de rugleuning op hetzelfde punt tegen de rug blijft en niet omhoog of omlaag verschuift, wat een zogenaamd “hemd-uit-de-broek-effect” zou veroorzaken.

Voordelen Klöber Ciello

Klober Ciello synchroonmechaniek
Ciello met het punt-synchroon-mechaniek voor het dynamisch zitten

DLX netbespanning bureaustoel Klöber Ciello

Bureaustoel Klöber Ciello is voorzien van een DLX (duo-latex) gestoffeerde netbespanning daaronder wordt verstaan een ademende 2-lagentechniek met flexibel latexweefsel voor optimale drukverdeling in zitting en rug, met als resultaat: voorkomt drukpunten en bevordert de doorbloeding.

Fabrikant Klöber

Klöber biedt al meer dan 75 jaar individuele zitoplossingen en is specialist in ergonomie, optimale kwaliteit en intelligente vormgeving en is vertegenwoordigd in 25 landen.

Klöber is gecertificeerd volgens de norm voor milieumanagementsystemen DIN EN ISO 14001 en handelt daarmee consequent en duurzaam. Klöber bevordert tevens het gebruik van gerecyclede materialen en streeft dat zelf actief na.

Collectie Klöber Ciello: 

Productinformatie

Download: Brochure Klöber Ciello

Download: Handleiding Ciello

Info: Specificaties Ciello

Info: Klober Stofferingen en kleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.