HÅG Futu

HÅG Futu bureaustoel

Simpel in gebruik! Nu ook met mesh rugleuning

HÅG Futu, een ergonomische en minimalistische design bureaustoel

Design: Flokk design team

HAG Futu bureaustoel biedt het beste van twee werelden. Zo heeft de Futu de nieuwe HÅG inBalance technologie. Het ergonomische concept van de HÅG bureaustoelen zit hem in het schommelmechaniek een unieke HAG filosofie. Bij HAG noemen ze dat “inBalance”.

HAG “inBalance” zorgt ervoor dat u altijd in balans zit.  Zittend in balans beweegt u onbewust en op een natuurlijke manier net zo makkelijk voor- als achterwaarts.

Door micro bewegingen vanuit de enkels wordt het lichaam geactiveerd en gestimuleerd. U controleert de stoel vanuit uw voeten die u onbewust ontelbare keren in beweging brengen. De stoel past zich automatisch aan uw houding en bewegingen in plaats van andersom. 

De Futu is zeer gebruikersvriendelijk en daardoor ook heel geschikt voor flexibele werkomgevingen.

Hij is geschikt voor zowel grote kantoorlandschappen als voor kleine afzonderlijke kantoren. Ondanks alle, veelal automatische functies, heeft de HAG Futu geen uitstekende en opvallende hendels en draaiknoppen die het visuele beeld verstoren.

De prijs van de HAG Futu bureaustoel hoeft geen bezwaar te zijn!

HAG Futu bureaustoel bekijken op de site van HAG >>

HÅG Futu 1100-S bureaustoel met FutuKnit mesh rugleuning en zitting gestoffeerd in FutuKnit solid. Optioneel met lendensteun
HÅG Futu 1100-S bureaustoel met FutuKnit mesh rugleuning en zitting gestoffeerd in FutuKnit solid. Optioneel met lendensteun

Geavanceerde FutuKnit stoffering maakt deze bureaustoel helemaal af.

Deze HAG Futu bureaustoelen zijn leverbaar met een FutuKnit mesh rugleuning of voorzien van een FutuKnit solid rugleuning. FutuKnit is een unieke stof die speciaal ontwikkeld is voor de Futu. De stof is gemaakt van het fijnste polyester breisel. Deze is bijzonder stevig en zorgt tevens voor een optimale ondersteuning. Zowel de normale (solid) als de mesh stoffering zijn verkrijgbaar in 7 kleuren. 

HÅG Futu bureaustoel
HĀG Futu Mesh past in iedere omgeving

Gelauwerd met design en milieu prijzen!

De HAG Futu bureaustoel heeft naast de Red Dot Design Award, de Noorse Design Council’s Award for Design Excellence gekregen. Deze onderscheiding wordt toegekend aan prestaties waarbij design wordt gebruikt om innovatieve producten en oplossingen te creëren. Wat betreft duurzaamheid is de Futu onderscheiden met de Council’s Sustainability Design Award. Als één van de belangrijkste criteria voor deze prestigieuze award geldt dat de ontwikkeling van een product of oplossing uit oogpunt van levensduur significante voordelen voor het milieu moet bieden.

Fabrikant

Dat HAG uitstekend in staat is om zelf een goede bureaustoel te ontwerpen en daar geen extern bureau voor nodig heeft bewijst deze HAG Futu.

De innovatie van HAG Futu zit hem in alles dat werd verwijderd. Dit is geen bureaustoel, maar een design meubelstuk

Milieupioniers HAG

HAG is al jaren vooruitstrevend als het gaat om het minimaliseren van hun afvalstroom, om het verlagen van hun energieverbruik en het produceren van bureaustoelen van gerecyclede materialen zonder schadelijke chemische stoffen.

Deze HAG Futu bureaustoel is meervoudig gecertificeerd:

  1. US GREENGUARD – de stoel geeft geen schadelijke gassen af aan het binnenklimaat
  2. Red Dot Design Award
  3. Green Good Design Award for sustainability
  4. Met het EPD certificaat (Environmental Product Declaration) bevestigt de HÅG Futu bovendien een zeer lage CO2-uitstoot.

Lendensteun voor de Futu

Optioneel kan de HÅG Futu bureaustoel in Mesh uitvoering voorzien worden van een lendensteun.
Optioneel kan de HÅG Futu bureaustoel in Mesh uitvoering voorzien worden van een lendensteun.

FutuKnit stoffering:

FutuKnit is een unieke stoffencollecte die speciaal ontwikkeld is voor de HÅG Futu.
FutuKnit is een unieke stof die speciaal ontwikkeld is voor de HÅG Futu. Deze stof is gemaakt van het fijnste polyester breisel en deze is bijzonder stevig en zorgt tevens voor een optimale ondersteuning. Zowel de normale (solid) als de mesh stoffering zijn verkrijgbaar in 7 kleuren. 

Collectie HAG Futu bureaustoelen

Futu 1100

HÅG Futu 1100 met FutuKnit mesh rugleuning en zitting gestoffeerd in standaard stoffering. Lendensteun is optioneel

Futu 1200

HÅG Futu 1200 binnenkant rugleuning FutuKnit, zitting gestoffeerd in standaard stoffering. Inclusief verstelbare lendensteun

Futu 1100-S

HÅG Futu 1100-S bureaustoel met FutuKnit mesh rugleuning en zitting gestoffeerd in FutuKnit solid. Optioneel met lendensteun

Futu 1200-S

HAG Futu 1200-S zitting en voorzijde rugleuning gestoffeerd in FutuKnit solid, inclusief lendensteun

Productinformatie

Download: Brochure HÅG Futu

Download: Factsheet HÅG Futu

Info: Gebruikershandleiding HÅG Futu

Info: Stoffering HÅG Futu

HÅG Futu bureaustoel

Simpel in gebruik! Nu ook met mesh rugleuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.