menu

HÅG Futu

HÅG Futu bureaustoel - ergonomisch en minimalistisch

HÅG Futu

HAG Futu bureaustoel is zeer gebruikersvriendelijk en daardoor heel geschikt voor flexibele werkomgevingen.

Futu is toepasbaar in zowel grote kantoorlandschappen als ook voor kleine afzonderlijke kantoren. Ondanks alle – veelal automatische functies  – heeft Futu geen uitstekende en opvallende hendels en draaiknoppen die het visuele beeld verstoren.

Design: Flokk design team

Futuknit Solid

FutuKnit Mesh

Eigenschappen

HÅG Futu bureaustoel - in Balance®

Het ergonomische concept van de HÅG bureaustoelen zit in het schommelmechaniek. Bij HÅG noemen ze dat “inBalance”.

Door micro bewegingen vanuit de enkels wordt het lichaam geactiveerd en gestimuleerd. U controleert de stoel vanuit uw voeten die u onbewust ontelbare keren in beweging brengen. De stoel past zich automatisch aan uw houding en bewegingen in plaats van andersom. 

HÅG “inBalance” zorgt er dus voor dat u altijd in balans zit. En zittend in balans beweegt u onbewust en op een natuurlijke manier net zo makkelijk voor- als achterwaarts.

HÅG Futu - FutuKnit

Deze HÅG Futu bureaustoel is leverbaar met een FutuKnit mesh rugleuning of voorzien van een FutuKnit Solid rugleuning.

FutuKnit is een unieke stof die speciaal ontwikkeld is voor de Futu. De stof is gemaakt van het fijnste polyester breisel. Deze is bijzonder stevig en zorgt tevens voor een optimale ondersteuning. Zowel de normale (solid) als de mesh stoffering zijn verkrijgbaar in 7 kleuren. 

HÅG Futu bureaustoel
HAG Futu stoffering FUTUKNIT
HAG Futu stoffering FUTUKNIT

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie HÅG Futu

De gebruiksaanwijzing van de HAG Futu

Documentatie en downloads

Scroll naar top