HÅG H04

De opvolger van de HÅG Credo bureaustoel

Bureaustoel HÅG H04

Design: Peter Opsvik

HÅG H04 bureaustoel is een vernieuwde versie van HÅG Credo, een van de meest geadviseerde en meest verkochte bureaustoel in Scandinavië en daarbuiten.

Door het fraaie en tijdloze design is deze kantoorstoel een favoriet bij vele interieurarchitecten en geschikt voor elk kantoor. U kunt alle functies van de stoel, door de nauwkeurige instelmogelijkheden, onafhankelijk van elkaar instellen en de stoel naar u behoeften aanpassen.

HÅG bureaustoelen – Dynamische ergonomie

De H04 bureaustoelen zijn voorzien van het unieke “HÅG in Balance systeem”. Basis van dit systeem is het evenwichtspunt, dit is de beste uitgangspositie voor beweging en variatie. Door micro bewegingen vanuit de enkels wordt het lichaam geactiveerd en gestimuleerd. U beweegt zonder dat u hierbij hoeft na te denken. Dit leidt tot een verbetering van uw welzijn en productiviteit.

HÅG H04
                                                                                  H04 bureaustoel in combinatie met  H04 bezoekersstoelen

Fabrikant HÅG:

Flokk is een toonaangevende fabrikant van kwaliteitsmeubilair op de werkplek. HÅG is o.a. een van de productmerken van Flokk.

De kwaliteitsnormen van Flokk zijn hoog. De producten zijn getest volgens een aantal internationale kwaliteitsnormen voor functionaliteit, afmetingen, afwerking en duurzaamheid. Flokk is ook vastbesloten om te blijven pionieren in duurzame ontwikkeling. Iedere Flokk stoel is ontworpen en gemaakt volgens vijf basisprincipes:

Collectie HÅG H04

 

Productinformatie

Download: Factsheet HAG H04

Info: Stofferingen HAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.