HÅG H05 bureaustoel

bureaustoel die zich ergonomisch en gebruiksvriendelijk onderscheidt

Dynamische ergonomie met de HÅG H05 bureaustoel.

Design: Peter Opsvik

Wat is de beste zithouding? Een ergonomische stoel is een stoel die op een natuurlijke manier uw bewegingen volgt bij het aannemen van de volgende zithouding. Iedere beweging van ons lichaam en van onze voeten moet gehoorzaamd worden. Wanneer het lichaam rust, doet de stoel dit ook doen. Doordat de stoel uw bewegingen volgt, concentreert u zich beter op uw werk en worden de actieve spieren voorzien van de noodzakelijke voeding. U beweegt zo uw hele lichaam, zonder dat u zich daar bewust van bent. 

Optioneel is er de gepatenteerde SwingBack-functie, hiermee worden de armleggers gemakkelijk achter de rugleuning weggedraaid, zodat ze nooit in de weg zitten.

HÅG H05 bureaustoel voordelen:

Kleurrijke H05 bureaustoelen

Ontwerp: Peter Opsvik

De H05 werd ontworpen op basis van beweging, balans en controle. Beweging vanuit de voeten voor optimale controle. Van stilzitten word je immers moe en van bewegen blijf je fit en gezond! HÅG ontwikkelt bureaustoelen vanuit de volgende filosofie:

Balans is het beste uitgangspunt voor beweging

Ook deze HÅG kantoorstoel is gebaseerd op de vier pijlers van HÅG: Dynamiek, ergonomie, design en kwaliteit.

Fabrikant HÅG

Flokk is een toonaangevende fabrikant van kwaliteitsmeubilair op de werkplek. HÅG is o.a. een van de productmerken van Flokk.                          HÅG H05 bureaustoel wordt geproduceerd volgens milieuvriendelijke principes.

Een beperkt aantal, eenvoudig te vervangen onderdelen draagt bij aan een bureaustoel met een lange levensduur. De kunststof onderdelen zijn bovendien gemerkt ten behoeve van het recyclen. 

HÅG staat geregistreerd als milieubewuste organisatie bij het Europees Eco-Management and Audit Scheme (EMAS). Daarnaast hanteert HÅG een milieu-managementsysteem volgens NS-ISO 14001.

Collectie HÅG H05 bureaustoelen.

Productinformatie

Download: Factsheet HAG H05

Info: Stofferingen HAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.