HÅG Sofi bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen met een “Balanced Movement” mechaniek

HÅG SoFi

Design: Frost Produkt, Power Design en Scandinavian Business

SoFi is een ergonomische bureaustoel met een opvallende verschijning voorzien van een modern schommelmechanisme. Attractief, fascinerend en inspirerend. U heeft de keuze uit 2 types: SoFi voorzien van een Mesh rugleuning of volledig gestoffeerd.

De bedieningsknoppen en handgrepen zijn intuïtief geplaatst waardoor het eenvoudig is om de bureaustoel naar wens aan te passen. Daarbij geen uitstekende en opvallende hendels en knoppen die het beeld verstoren!

Deze bureaustoelen zijn te completeren met bijpassende conferentiestoelen: HÅG SoFi Communication.

De uitvoering hiervan zijn de Mesh uitvoering of de volledig gestoffeerde uitvoering van de bureaustoel, geplaatst op een 4-teens aluminium onderstel.

En om een duidelijk verschil te maken met de bureaustoelen zijn de Communication stoelen niet leverbaar met 3D  en/of Slide-Back armleggers.

wegschuifbare armleggers bureaustoel HAG Slide-Back
                                                     Optioneel met Slide-Back armleggers voor nog meer bewegingsvrijheid!

Slide-Back armleggers

Optioneel zijn de innovatieve Slide -Back armleggers, deze comfortabele armleggers kunnen in een rechte lijn naar achteren geschoven worden, wat resulteert in nog meer bewegingsvrijheid en waardoor de bureaustoel nog verder onder het bureaublad geplaatst kan worden.

Tevens nodigt dit ook uit om zijwaarts te zitten voor overleg of als elleboogsteunen te gebruiken.

Milieu

Deze bureaustoel is op dit moment de bureaustoel met de kleinste CO2 footprint in de hele stoelenbranche! Alle onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled en recyclebaar materiaal. Geen schadelijke chemicaliën en geen lijm. De SoFi is duurzaam!

Ontwerp

De SoFi bureaustoel is de ultieme verbeelding van de 5 basisprincipes van HÅG: goede materialen, lange levensduur, licht in gewicht, weinig componenten, cradle to cradle.

Het ontwerp is gebaseerd op intensief onderzoek naar de laatste trends over de toekomstige manier van werken en ergonomische inzichten:

Wie u ook bent, wat u ook nodig heeft……HÅG SoFi Stand out, Fit in!

HÅG SoFi Mesh HÅG SoFi Mesh in wit, met hoofdsteun en Slide-Back armleggers

HÅG SoFi mesh

De SoFi mesh – type 7500 – heeft dezelfde specificaties als de HÅG SoFi, alleen uitgevoerd met een comfortabele Mesh rugleuning en standaard uitgevoerd met een hoge rugleuning. De mesh rugleuning is verkrijgbaar in zwart of grijs. 

Collectie HÅG SoFi

 

Productinformatie

Download: Brochure SoFi Mesh

Download: FactSheet SoFi

Info: Stofferingen HAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.