menu

HÅG Sofi

HÅG Sofi, de ultieme bureaustoel, visueel warm en gastvrij

HÅG SoFi bureaustoel

SoFi is een ergonomische bureaustoel met een opvallende verschijning voorzien van een modern schommelmechanisme. Attractief, fascinerend en inspirerend.

U heeft de keuze uit 2 types: SoFi voorzien van een Mesh rugleuning of volledig gestoffeerd.

Design: Frost Produkt, Power Design en Scandinavian Business

 

Eén bureaustoel, twee modellen

SoFi Mesh- 7500

SoFi - 7200 of 7300

Eigenschappen

HAG SoFi bureaustoel

SoFi ontwerp

De SoFi bureaustoel is de ultieme verbeelding van de 5 basisprincipes van HÅG: goede materialen, lange levensduur, licht in gewicht, weinig componenten, cradle to cradle.

Het ontwerp is gebaseerd op intensief onderzoek naar de laatste trends over de toekomstige manier van werken en ergonomische inzichten:

  • Voordeel snelle instelling t.o.v. gedetailleerde instelling – het “one fits all” principe bereikt de SoFi door eenvoudige bediening en de nieuwe features o.a. Slide-Back armleggers.
  • SoFi is ontworpen om eenvoudig in beweging te komen middels het HÅG inBalance mechaniek, waardoor u op een intuïtieve manier in beweging blijft.
  • De stoel nodigt uit tot concentratie aan het bureau, maar ook tot samenwerken – het zich tot iemand wenden, achteruit leunen, zijwaarts zitten of stoelen verwisselen met elkaar.
  • De huidige tijd is vaak hectisch en druk- de SoFi bureaustoel geeft u al zittend een gevoel van geborgenheid en privacy.
  • Milieu technisch aspect: HÅG SoFi is momenteel de meest duurzame bureaustoel met de kleinste CO2 footprint in de hele stoelenbranche! Alle onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled en recyclebaar materiaal. Geen schadelijke chemicaliën en geen lijm. De SoFi is duurzaam!

 

HÅG SoFi - SlideBack armleggers

Optioneel zijn de innovatieve SlideBack armleggers. Deze comfortabele armleggers kunnen in een rechte lijn naar achteren geschoven worden, wat resulteert in nog meer bewegingsvrijheid en waardoor de bureaustoel nog verder onder het bureaublad geplaatst kan worden.

Dit nodigt ook uit om zijwaarts te zitten voor overleg of als elleboogsteunen te gebruiken.

Daarbij beschikt SoFi over bedieningsknoppen en handgrepen die intuïtief geplaatst zijn en waardoor het eenvoudig is om de bureaustoel naar wens aan te passen. Dus geen uitstekende en opvallende hendels en knoppen die het beeld verstoren!

Deze bureaustoelen zijn te completeren met bijpassende conferentiestoelen: HÅG SoFi Communication.

HÅG SoFi

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie HÅG SoFi

De gebruiksaanwijzing van de HÅG SoFi

Documentatie en downloads

Scroll naar top