Klöber LIM bureaustoel

LIM - Less Is More - de flexibele metgezel in alle denkbare moderne werksituaties.

Klöber LIM bureaustoel

LIM is een nieuwe generatie stoel van Klöber. LIM is de perfecte stoel voor het ‘PURE NEW WORK’. Als zodanig scoort hij met een minimalistisch design, voortreffelijk zitcomfort en kleurrijke wisselbekleding.

De werkomgeving wordt steeds sneller en complexer en raakt meer en meer versnipperd. Nieuwe, flexibele vormen van samenwerking eisen steeds meer ruimte op. Trefwoord ‘New Work’.

LIM laat zien dat het zich kan aanpassen aan wisselende plaatsen en mensen – ideaal voor de werkomgeving van vandaag en morgen.

Design: Jörg Bernauer und Team

Klöber LIM, drie modellen

P500

 1. Zitting met Polypropyleen membraan.
 2. Kunststof rug, rug met PP membraan, rug met Changeable* of rug gestoffeerd.

P700

 1. Zitting met Changeable* (verwisselbare bekleding)
 2. Kunststof rug, rug met PP membraan, rug met Changeable* of rug gestoffeerd.

P900

 1. Zitting gestoffeerd.
 2. Kunststof rug, rug met PP membraan, rug met Changeable* of rug gestoffeerd.

Eigenschappen

Voordelen

 • Trendy stoel van hoge kwaliteit
 • Dynamiek en beweging – LIM biedt je de goede dosis beweging. Met automatisch aan het lichaamsgewicht aangepaste tegendruk van de leuning
 • Softe membraantechnologie – LIM neemt druk weg. Vanaf de eerste seconde. Met zijn zachte membraan in zitting en rug. Perfect voor spontaan en comfortabel werken. Met of zonder extra bekleding
 • Changeables -Even gemakkelijk te verwisselen als je gymschoenen. Wasbaar, hygiënisch, fris. In 9 standaardkleuren voor steeds een nieuwe stijl.
 • Eenvoudige bediening

LIM - A NEW GENERATION

 

LIM huldigt het principe ‘zo weinig als mogelijk, zo veel als nodig’

Klöber LIM

Klöber LIM bureaustoel

Mobile- Home Office

LIM tovert je je woonkamer of thuiskantoor om in een stijlvolle thuiswerkplek. Geniet van de behaaglijkheid van zijn pure, lichte design en van de frisheid van de changeables.

Coworking of Meeting Space

Digitale nomaden komen en gaan. LIM werkt op hen als een magneet met zijn strakke vormgeving, hendelloze techniek, automatische beweging en excellent zitcomfort.

LIM is de beste workshoptool voor productief, creatief en beweegbaar werken in teamverband.

Klöber LIM bureaustoel

Het bedrijf is in 1935 opgericht door Margarete Klöber. Al die jaren is het gelukt om keer op keer bureaustoelen te ontwikkelen met een nieuwe visie op het zitten op kantoor.

Door absolute aandacht voor bureaustoelen ontstaan er bureaustoelen die met geniale ideeën zeer specifieke uitdagingen het hoofd bieden, bijvoorbeeld een moeilijk binnenklimaat, elektrostatische ontlading, stiltewerkplekken in de kantoortuin of maximale individualisering.

Bij Klöber zetten ze zich actief in voor een duurzaam gebruik van grondstoffen. In de bureaustoelen verwerken ze duurzame, deels ook gerecyclede materialen en probleemloos verwisselbare onderdelen. Deze maatregelen verlengen hun levensduur en brengen het grondstofverbruik tot een minimum terug.

Klöber LIM collectie

Documentatie en informatie

Shopping Cart
Scroll naar top