Klöber Mera bureaustoel past in elke setting

De dynamische ergonomie van de Mera bureaustoel.

De Klöber Mera bureaustoel is voorzien van het "punt-synchroon-mechaniek". Dat wil zeggen dat de bureaustoel de natuurlijke bewegingen ondersteunt: buigt men zich naar voren dan gaat synchroon aan de rugleuning ook de zitting naar voren en brengt het bekken in een rechte zitpositie. Het punt-synchroon-mechanisme zorgt ervoor dat de rugleuning op hetzelfde punt tegen de rug blijft en niet omhoog of omlaag verschuift, wat een zogenaamd "hemd-uit-de-broek-effect" zou veroorzaken

Klöber Mera Netrug:

De Mera kan naar wens uitgerust worden met een gestoffeerde of een net rugleuning.  Deze Mera Network is gemaakt uit één stuk (3-componententechniek), en voelt bijzonder comfortabel aan. Het patroon van de rug richt zich in zijn geometrie naar de lichaamsvormen: hoe groter de mazen des te groter de flexibiliteit, hoe kleinere de maaswijdte des te meer stevigheid er geboden wordt.

Door deze dynamische rugleuning wordt de rug gesteund waar nodig en geeft flexibiliteit waar comfort gevraagd wordt. De inventieve Network uitvoering heeft dus eigenlijk een automatische lendensteun. Frame en net zijn hier uit één stuk gemaakt t.b.v. een gesloten vorm en een bijzonder hoge stabiliteit.

Bij de uitvoering met gestoffeerde rugleuning kan gekozen worden voor een kunststof- of gestoffeerde achterkant van de rugleuning.

Bureaustoel Klober Mera 88
Bureaustoel Klober Mera 88

Proefstoel aanvragen

Bel 033 4321 822 of

Aanvraagformulier

Overzicht bureaustoelen

Naar hoofdpagina bureaustoelen

De beste bureaustoel vind u hier>>

Logo Klober bureaustoelen

Mera zitting  Celligence-systeem:

Optioneel zijn de Mera bureaustoelen te voorzien van het Celligence-systeem. De luchtstromen in het zitkussen bevorderen het bewegend zitten en zorgt voor een constante beweging van de rug, hierdoor worden de rugspieren geactiveerd. Dit zichzelf opblazende kussen past zich aan aan uw rug en lichaamsgewicht. Zo voorkomt het Celligence-systeem een verkeerde houding en bevordert het het gezond zitten. Buiten de ergonomische aspecten geeft de Celligence zitting ook een heel zacht en comfortabel gevoel.

Door middel van een drukknopje onder de zitting kan de druk naar wens ingesteld worden.

Kijk naar het volgende filmpje van de Klöber Moteo, de Mera is alleen te voorzien van een Celligence zitting.

Celligence zitting
Celligence zitting

Klöber Celligence zitting

Optioneel in de zitting van de Klöber Mera

Opties en specificaties Klöber Mera bureaustoelen

Klöber Mera NPR uitvoering

De NPR uitvoering van de Mera bureaustoel is standaard uitgevoerd met multifunctionele armleggers (zwart), zitdiepte instelling/schuifzitting en een zithoogte-instelling van 41-55cm. De bureaustoel is standaard voorzien van zwarte kunststof rugschaal en aluminium kruisvoet (zwart). Andere uitvoeringen tegen meerprijs leverbaar.

 Voor- en nadelen van de Klöber Mera

Collectie Klöber Mera

Productinformatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *