Klöber Moteo design bureaustoelen

Directie-, management-, 24/7- en klimaat bureaustoel

Klöber Moteo bureaustoelen – verenigen design en ergonomie

Design: Jörg Bernauer, Klöber Design-Team

Klöber Moteo bureaustoel is voorzien van een punt-synchroon-mechaniek en heeft een vloeiende lijn en een slanke structuur. Hierdoor een elegante bureaustoel met een hoge mate aan comfort. Daarbij is deze Klöber Moteo bureaustoel voorzien van een celligence-systeem waardoor u altijd in de juiste houding zit.

Voordelen Klöber Moteo

Klöber Moteo bureaustoel – Zit gezond op uw werkplek

Celligence-systeem van de Klöber Moteo bureaustoel past zich intuïtief en vanzelf aan uw rug en uw lichaamsgewicht aan. Lichaamsgewicht en beweging leiden tot veranderingen in het innovatieve schuimstructuur van de zit- en rugkussens. De luchtstromen in het schuim volgen voortdurend de zitpositie ter ondersteuning van de lichaamshouding en gaan een verkeerde houding tegen.

Het celligence-systeem houdt de zittende persoon actief en voorkomt een verkeerde houding van de wervelkolom en zorgt het ervoor dat u helemaal vanzelf rechtop zit.

Ergonomen van de Technische Universiteit München hebben toonaangevende bureaustoelen vanuit de branche onderzocht op functionaliteit en comfort.

Conclusie: Moteo overtuigt door gezond, dynamisch zitten en door de hoge en consistente feelgood-factor.

Klöber Moteo bureaustoel

Moteo bureaustoel met de slanke lijnen, hier afgebeeld met de design armleggers

Fabrikant Klöber

Klöber is gecertificeerd volgens de norm voor milieumanagementsystemen DIN EN ISO 14001 en handelt daarmee consequent en duurzaam. Klöber bevordert tevens het gebruik van gerecyclede materialen en streeft dat zelf actief na.

Klöber biedt al meer dan 75 jaar individuele zitoplossingen en is specialist in ergonomie, optimale kwaliteit en intelligente vormgeving en is vertegenwoordigd in 25 landen.

Collectie Klöber Moteo bureaustoelen

Productinformatie 

Download:  Brochure Moteo

Download: Kleur-en materiaalcollectie

Download: Klöber Management Brochure

Download Klöber Conference Brochure

Info: Prijslijst Klöber Moteo

Info: Klöber Klimatechnologie feiten

Info: Gebruiksaanwijzing Klöber Moteo

Info: Gebruiksaanwijzing Klöber Moteo celligence zitting