HAG Sideways vergaderstoel is een stoel voor het nieuwe zitten. Op deze revolutionaire stoel zit je altijd goed, hoe je je ook wendt of keert. HAG Sideways vergaderstoel is een stoel die de moderne vergadercultuur serieus neemt, een stoel met hedendaags design en het voor typerende BalancedMovement mechaniek voor een actieve zithouding.
[wooslider slide_page=”HAG-Sideways-vergaderstoel” slider_type=”slides” theme=”business” layout=”text-right” overlay=”full” thumbnails=”default” link_slide=”true” display_title=”true” imageslide=”true” order=”ASC” order_by=”date”]
HAG Sideways vergaderstoel is ontworpen voor optimaal zitcomfort en veel bewegingsvrijheid. De armlegger biedt ondersteuning en ontspanning waardoor uw schouders minder belast worden.  De armlegger omarmt de stoelrug, waardoor zijwaarts zitten een reële optie wordt  en stimuleert tot beweging bv. zijdelings zitten.

HAG Sideways vergaderstoel
Sideways voor zitcomfort en bewegingsvrijheid

Voordelen

HAG Sideways vergaderstoel – return functie

Optioneel is voor de modellen voorzien van een kruisvoet een Memo-mechanisme te bestellen. De zitting gaat dan terug naar het originele uitgangspunt zodra u opstaat van de stoel. Een voordeel hiervan is dat u verzekerd bent van een opgeruimde omgeving die gezien mag worden.

 Milieu

Bij de productie van de HAG Sideways vergaderstoel worden zo weinig mogelijk materialen gebruikt. Alle materialen zijn recyclebaar en zijn gemakkelijk te vervangen en te monteren.

Design: Formel Industridesign en HÅG

Type Sideways

Specificaties

Opties

Mogelijke kleuren rugkap en Softgrid zitting bekleding zie hieronder:

Sideways vergaderstoelen
Kleurmogelijkheden Sideways met kunststof rugleuning

Collectie HAG Sideways vergaderstoel

 

Productinformatie (pdf)

Download: Brochure HÅG Sideways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.