Conferentiestoel KÖHL Anteo Alu

KOHL Anteo Alu tijdloos vormgegeven conferentiestoelen

 

Conferentiestoel KÖHL Anteo Alu

Anteo Alu conferentiestoel  getuigt van eenvoud en klasse en daarbij zijn de Anteo Alu producten bijzonder aangenaam geprijsd. De Anteo Alu bureau- en conferentiestoel is een serie van hoge kwaliteit.

Deze stoelen serie wordt geproduceerd met een minimale belasting voor het milieu en met behulp van duurzame en milieuvriendelijke productieprocessen.

Eén stoel, drie modellen

Anteo Alu slede

Anteo Alu op glijders

Anteo Alu op wielen

Eigenschappen

KÖHL Anteo Alu

Conferentiestoel Anteo Alu van KÖHL geeft invulling aan zowat elke wens. Met 3 onderstellen en 3 rugleuningen geef je eenvoudig een persoonlijke touch voor een door u gewenste uitstraling.

  • Leverbaar met sledeframe, op wielen of op glijders met autoreturn onderstel.
  • 3 rugleuningen: Netweave, Slimline en Tube

Köhl Anteo Alu

Eveneens leverbaar een bijpassende Anteo Alu bureaustoel ook dus voorzien van de slanke vormgeving

Deze Anteo Alu bureaustoelen zijn in 2016 bekroond met de “Red dot Design Award”

ontwikkelt, produceert en verkoopt ergonomisch stoelen van hoge kwaliteit – en doet dit al sinds 1976. Sinds het begin staan ​​duurzame productkwaliteit, de motivatie en gezondheid van de gebruikers en de duurzame productieprocessen centraal. Met deze filosofie is het familiebedrijf KÖHL uitgegroeid tot een innovatieve fabriek, die een vooraanstaande reputatie heeft opgebouwd als bekwame partner voor ergonomische, duurzame en gebruiksvriendelijke stoelen in heel Europa. Alle processen zijn door kwaliteitscertificaten voor kwaliteit en milieu (ISO9001 en ISO14001) gegarandeerd.

Collectie KÖHL Anteo Alu

Foto van Kohl Anteo Alu overzicht vergaderstoelen

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top