Magnus Olesen Session

Magnus Olesen Session - massief houten design stoel

Magnus Olesen Session

Japanse en Scandinavische esthetiek ontmoeten klassieke shakertradities in de stapelbare fauteuil Session. Een eenvoudig ontwerp met een sterk gevoel voor vorm, dat voldoet aan alle eisen op het gebied van comfort, kracht en toepasbaarheid.

Session is inzetbaar in diverse inrichtingsconcepten als conferentiekamers, wacht- en ontmoetingsruimten, zalen en zorg omgeving. Daar waar mimimalistisch en klassiek interieur design gevraagd wordt of waar de voorkeur naar uit gaat voor volledig houten zitmeubilair. 

Design: Busk + Hertzog

Voordelen

  • Uitvoering stoel en relaxstoel
  • Afneembaar en 180° draaibaar zitkussen
  • Minimalistisch
  • Stapelbaar 
  • Hoogwaardig Deens kwaliteitsmeubel

Eigenschappen

Magnus Olesen Session

Session - Session Relax

Session Relax stoel is wat breder, dieper en hoger in vergelijking met de Session stoel en daarbij voorzien van een volledig gestoffeerde en afneembare rug. 

Voor toepassing in de zorgsector biedt deze stoel een aantal interessante opties; wederom het afneembare en 180° draaibare zitkussen om slijtplekken aan de voorzijde te voorkomen. Daarnaast is het kussen optioneel te voorzien van een verwijderbare incontinentie hoes. Voorpoten zijn te voorzien van ingebouwde wielen, dit in combinatie met het achter de rug doorlopende houten frame, maakt het aan de tafel aan schuiven van oudere gebruikers een stuk makkelijker.

Het houten frame is supersterk, daarmee heel stabiel en de armleggers lopen ver door naar voren voor het makkelijker opstaan van de oudere gebruiker.

Magnus Olesen Session Relax stoel

Magnus Olesen A / S ontwikkelt en produceert meubilair van hoge kwaliteit in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en architecten. Het resultaat is een functioneel, esthetisch en uniek ontwerp dat de ruimtes verbetert daar waar het wordt geplaatst.
Magnus Olesen – opgericht in 1937- is altijd gericht geweest op duurzaamheid. Het bedrijf produceert in Durup, Denemarken. De showroom van Magnus Olesen ligt in een prachtige omgeving in Kopenhagen.

Collectie Magnus Olesen Session

Documentatie en informatie

Scroll naar top