RBM Bella

RBM Bella en RBM Bella Low-Back als lage uitvoering

RBM Bella vergaderstoelen

RBM Bella vergaderstoelen zijn voorzien van een 4-poots frame. De stoelen hebben een zitschaal met strakke eenvoudige belijning en een hoge licht gebogen en flexibele rugleuning.

De vergaderstoelen Bella kunnen geleverd worden in diverse kleuren of in verschillende typen fineer, waaronder eiken- beuken- of berken fineer of in wit laminaat. Voorzien van een beklede zitting of beklede zitting en rug, wel of niet voorzien van armleggers.

Bella is een stoel die geschikt is voor zowel hippe als voor functionele ruimtes, inzetbaar in alle bedrijven, conferentieruimtes of kantines.

Design: Tias Eckhoff

Voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Hoge of lage rugleuning
  • Ongestoffeerd of (deels) gestoffeerde uitvoering
  • Comfortabele zitschaal
  • Bella: Met of zonder armleggers
  • Bella Low-back: Zonder armleggers

Eén Bella, 2 modellen

RBM Bella

Bella Low-back

Eigenschappen

RBM Bella versus Bella Low-back

Low-back Bella is een alternatieve versie van de Bella stoel. De leuning is lager dan bij de Bella en heeft een karakteristieke vleugelvorm bovenaan de rugleuning. Deze vleugelvorm kan dienst doen als armleuning en is handig voor het verplaatsen van de stoel.

De zitschaal van de RBM Low-back Bella is tevens wat breder als van de Bella stoel en net als bij de Bella heeft de Low-back Bella een ergonomische zit.

Daar waar je bij de Bella de keuze hebt tussen een uitvoering met of zonder armleggers is de Bella Low-back alleen leverbaar zonder armleggers.

Bella kantinestoel

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie RBM Bella

Documentatie en downloads

Scroll naar top