Conferentiestoel Session is een massieve houten stoel, stapelbaar en met een gestoffeerde rug en afneembaar/draaibaar zitkussen. Het zitmeubilair is een combinatie van het klassieke Shaker meubilair en de Japanse en Scandinavische meubeltraditie
[wooslider slide_page=”Session-conferentiestoelen” slider_type=”slides” theme=”business” layout=”text-right” overlay=”full” thumbnails=”default” link_slide=”true” display_title=”true” imageslide=”true” order=”ASC” order_by=”date”]
Conferentiestoel Session is inzetbaar in diverse inrichtingsconcepten als conferentiekamers, wacht- en ontmoetingsruimten, zalen en zorg omgeving. Daar waar mimimalistisch en klassiek interieur design gevraagd wordt of waar de voorkeur naar uit gaat voor volledig houten zitmeubilair. De Session serie is een hoogwaardig Deens kwaliteitsmeubel.

Conferentiestoel Session
Session – combinatie van het klassieke Shaker meubilair en de Japanse en Scandinavische meubeltraditie

Voordelen

Conferentiestoel Session – Session Relax stoel

Conferentiestoel Session is er ook in 2 grotere uitvoeringen (middelhoge tot hogere rug, bredere stoel en met een diepere zit). Ook hiervoor bestaat de optie tot uitvoering urinebestendig zitkussen.

Type Session

Specificaties

Opties

Magnus Olesen fabrikant van het Session Serie

Het meubilair van Magnus Olesen wordt voortdurend getest zodat men voldoet aan de hoogste eisen van Danish Furnituremakers Quality Control. De kwaliteit van het ontvangstmeubilair van Magnus Olesen is gebaseerd op een simpel principe:

only the best is good enough!

Design: Busk+Hertzog, Architekten MAA MDD

Collectie Magnus Olesen Session – Deens design conferentiestoelen

 

Productinformatie

Download: Brochure Session

Download: Brochure Session Relax

Info: Magnus Olesen kleuren

Info: Magnus Olesen Stoffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.