Tonica conferentiestoel is een eenvoudige maar elegante houten stoel met een flexibele rugleuning. Dit resulteert in een comfortabel en ergonomisch zitcomfort. [wooslider slide_page=”Tonica-conferentiestoel” slider_type=”slides” theme=”business” layout=”text-right” overlay=”full” thumbnails=”default” link_slide=”true” display_title=”true” imageslide=”true” order=”ASC” order_by=”date”]

Tonica conferentiestoel

De Tonica conferentiestoel is inzetbaar in conferentieruimtes, restaurants, in zaalopstellingen of in een auditorium,  in wachtkamers of als bezoekersstoel.

Tonica conferentiestoel
de fraaie en comfortabele houten Tonica stoel

Tonica Wood

Een elegante houten stoel met een bijzonder hoog zitcomfort mede door de lendesteun en flexibele rugleuning. De Tonica Wood wordt geleverd in diverse uitvoeringen: met of zonder armleggers, ongestoffeerd, geheel of gedeeltelijk gestoffeerd, u kunt met deze stoel allerlei kanten uit!  Al deze uitvoeringen zijn stapelbaar.

Voordelen

Tonica conferentiestoel
Tonica Wood van het Deense Magnus Olesen

Type

Specificaties

Opties

Fabrikant conferentiemeubilair

Bent Krogh is een merknaam met een goede reputatie binnen de wereld van designmeubilair. De producten van Bent Krogh worden geproduceerd als een onafhankelijke collectie binnen Magnus Olesen uit Denemarken. Magnus Olesen produceert vanuit een Deense design filosofie. Alle producten voldoen aan de hoogste eisen van de “Danish Furnituremakers Quality Control”, betreffende intensief gebruik van het meubilair.

Design Tonica Wood: Niels Gammelgaard

Collectie Tonica

 

Productinformatie

Download: Flyer MO Tonica Wood

Info: Magnus Olesen Stoffen

Info: Magnus Olesen Kleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.