True Design NOT

True Design NOT - Italiaanse conferentiestoelen

NOT stoelen van het Italiaanse True Design

True Design NOT omarmt je met zijn brede schaal als het ware in een warme omhelzing. De naden bepalen de zachte lijnen en geven de NOT conferentiestoel een elegante en moderne look.

De NOT stoelen zijn geschikt voor conferentiezalen en ontspanningsruimten van hotels en tevens voor een huiselijke omgeving.

Design: E-ggs

NOT - een grote familie

De NOT-familie, gekenmerkt door een brede zitschaal en een elegante vorm, introduceert 2 nieuwe versies: de Lounge, breder en comfortabeler, en de Mini, die een compactere behuizing en nieuwe bases biedt om het gebruik van deze producten in nieuwe omgevingen te openen .

Een zeer flexibel product dat in verschillende soorten ruimtes past, van een leesplek in een huis tot openbare ruimtes en lounges; het is bedacht om een ​​oase van ontspanning voor lichaam en geest te worden en is verkrijgbaar in verschillende opties met verschillende rugleuninghoogtes en met de optie van een draaiende basis en een extra poef ook.

Eigenschappen

conferentiestoelen NOT

E-ggs design studio werd in 2012 opgericht door Gaia Giotti en Giona Scarselli en Cristina Razzanelli in Florence. Het werk van E-ggs is een dwarsdoorsnede tussen productontwerp, interieurontwerp en architectuur. 

Centraal bij de designers staan de ongewone verschijnselen in het dagelijks leven en het verkennen daarvan. Door deze verkenning ontstaan ideeën inzake nieuwe vormen van expressie en van materialen.

Collectie van product

Conferentiestoelen NOT

Documentatie en downloads

Stofgroep S

Stofgroep T

Scroll naar top