De Pause conferentietafel bestaat uit een tafelserie van vierkante-, rechthoekige-, ronde- en ovale tafels van diverse maten. Evenals de andere producten uit de Pause serie kenmerkt de Pause tafel zich door een licht en helder design.
[wooslider slide_page=”Pause-conferentietafels” slider_type=”slides” theme=”business” layout=”text-right” overlay=”full” thumbnails=”default” link_slide=”true” display_title=”true” imageslide=”true” order=”ASC” order_by=”date”]

De Pause tafel is uitermate geschikt als vergadertafel, kantinetafel, toepassingen in bibliotheken, instructieruimtes en bedrijf restaurants.

Technische details

Opties

Pause conferentietafel
Vergader opstelling met Pause tafel en stoelen

Fenix NTM Nanotech laminaat

Pause conferentietafel is tegen een geringe meerprijs verkrijgbaar in Nanotech laminaat. Dit is een innovatief materiaal: hygiënisch, eenvoudig te reinigen, antistatisch,  antibacterieel, niet gevoelig voor vingerafdrukken, hoge krasbestendigheid en gevoelsmatig een topblad met een soft touch oppervlak.

Pause conferentietafel – ophangsysteem

De Pause tafel heeft de mogelijkheid tot uitvoering met een ophangsysteem voor Pause stoelen. Deze “hang-up bracket” wordt onder de tafel bevestigd en u kunt na gebruik de Pause stoelen in dit ophangsysteem schuiven. De stoelen zijn dan netjes van de vloer wat een pluspunt voor eventuele schoonmakers kan zijn.

Pause bar tafel

Voor het wat informeler vergaderen of bespreken is er niet alleen de Pause tafel maar Magnus Olesen heeft de serie gecompleteerd met een bartafel (LxBxH) 115x50x110cm. Deze bartafel kunt u compleet maken met de Pause barkrukken (zie afbeelding Pause krukken).

Pause bar voor wat informeler vergaderen
Pause barkrukken en bartafel van Magnus Olesen

De fabrikant Magnus Olesen produceert vanuit een Deense design filosofie. Alle producten voldoen aan de hoogste eisen van de “Danish Furnituremakers Quality Control”, betreffende intensief gebruik van het meubilair. Tevens werken ze vanuit een CSR strategie wat staat voor “Corporate Social Responsibility”.

Design: busk + hertzog

 

Productinformatie (pdf)

Download: Brochure Pause tafel

Download: Brochure Pause Bar

Info: Magnus Olesen Linoleum

Info: Magnus Olesen Laminaat

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.