Directiemeubilair Radoppio


Directiemeubilair Radoppio

Logo ophelis kantoormeubelen

Directiemeubilair radoppio van ophelis is zit-sta kantoormeubilair zodat ook de manager een ergonomische werkplek heeft. Afwisselend zittend of staand werken is ook voor managers aan te bevelen. Radoppio verenigt ergonomie met een hoog niveau van uitstraling.

Door de grootte van het bureau is de tafel ook bijzonder geschikt als conferentietafel te gebruiken. 6 Personen kunnen comfortabel aan een radoppio tafel zitten of staan.

Het sideboard vormt een eenheid met de tafel en creëert opbergruimte voor zaken die in de onmiddellijke nabijheid moeten worden bewaart.

Fijne fineer en technische perfectie bepalen de algehele look en feel. Naast de elektromotorische bediening van de werktafel ophelis radoppio vergadertafels in vaste hoogte.

ophelis Docks modulaire opstelling met Radoppio directiemeubiair
ophelis Docks modulaire opstelling met Radoppio directiemeubiair

Schuifblad voor snelle toegang tot de kabelvoorzieningen.

Alles is tot in de puntjes afgewerkt zoals het bij kwalitatief hoogwaardig directiemeubilair behoort. Naast de elektrische zit-sta voorzieningen is het bureau standaard voorzien van een schuifblad voor toegang tot de kabelgoot.

Schuifblad is standaard bij radoppio directiemeubilair voor keurig weggewerkte bekabelingsvoorzieningen.
Schuifblad is standaard bij radoppio directiemeubilair voor keurig weggewerkte bekabelingsvoorzieningen.

Radoppio sideboards en vergadertafels

Bij radoppio kunnen ook sideboards geleverd worden waarbij 1 bureaupoot in de kast verdwijnt. De sideboards zijn er in 4 verschillende uitvoeringen; naar keuze leverbaar met of zonder printervak. Ook kan er gekozen worden tussen uitvoeringen met standaard laden of standaard lade met hangmappenlade.

Tevens zijn er ook speciale conferentietafels van radoppio die uitgevoerd worden met een centrale toegang tot de elektrificatie en data voorzieningen. Tafels zijn voorzien van een vaste hoogte 740mm.

directiebureau met geïntegreerde zijkast

Voordelen Radoppio

Elektrisch zit-sta directie bureau

Productinformatie:

Download: Brochure ophelis bureau’s

Download: Technische gegevens radoppio

Info: Kleuren radoppio

Info: ophelis materialen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.