ophelis M management meubilair

Kantoormeubel voor de manager

Eenvoudig doch stilistisch kantoormeubel ook voor de manager

ophelis M management

Design: Dorothee Hille

Serie M management is eenvoudig te creëren door binnen de standaard meubellijn Serie M het bureau te voorzien van een blad wat afwijkt van de standaard bureaus. Ook het combineren van verschillende kleuren bij de pootdelen behoort tot de mogelijkheden.

De poten van ophelis M management bestaan uit 2 delen (horizontaal de "Funktionsausleger" en verticaal de ronde buis) die verschillend in kleur uitgevoerd kunnen worden waardoor er een extra accent gegeven kan worden op deze bijzondere pootvorm.


Een technisch "sideboard" behoort bij ophelis M management tot de mogelijkheden en deze kan naar keuze links of rechts van het bureau geplaatst worden. ophelis Serie M is gelauwerd met de "red dot design award".

Voordelen ophelis M management

  • Bureaus met 4-poots ronde buis en aluminium gegoten  "Funktionsausleger".
  • Draaibare poten voor optimale beenruimte.
  • Hoogte instelbaar zonder gereedschap.
  • Door het designcentrum Nordrhein-Westfalen onderscheiden met de red dot award voor ”uitzonderlijk design”.

ophelis, bureau, flexibel

ophelis Serie M met zwarte poten en zilvermetallic "Funktionsausleger".

Type -specificaties-opties

Voor de technische details van ophelis Serie M management zie ophelis Serie M

Ophelis Serie M kantoormeubel

ophelis Serie M is ontwikkeld met het oog op flexibiliteit bij regelmatig wisselende opstellingen. Met haar ongecompliceerde koppeltechniek is het eenvoudig dit kantoormeubel aan te passen aan de wisselende structuren. ophelis is één van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van kantoorinrichtingen in Duitsland.

De bureaulijnen van ophelis zijn te completeren met ophelis kasten, ladenblokken, scheidingswanden en soft seating, waardoor u met de bureau's en de kasten met hetzelfde materiaal en kleurenpallet kunt werken en waarbij alle hoogtes op elkaar zijn afgestemd.

Fabrikant ophelis

ophelis is één van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van kantoorinrichtingen in Duitsland. ophelis hanteert een milieu-management systeem volgens DIN EN ISO 14001:2008 met het oog op onze ecologische voetafdruk.

ophelis ontwerpt en produceert kwaliteits kantoormeubelen die de afnemer in staat stelt een kantoorinrichting te realiseren die geheel conform de wens van de gebruiker is.

Accessoires - details

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.