Ophelis Docks: Een nieuwe werkcultuur

ophelis Docks kantoormeubelen

Een modulair, compleet programma voor kantoorinrichting

ophelis Docks: het enige modulaire "Nieuwe Werken" concept.

De wereld van het werken is aan grote veranderingen onderhevig. Met Docks heeft ophelis een antwoord gevonden op de behoeftes waar de markt zo dringend naar op zoek was.

Het Docks programma bestaat uit 26 modulen. Deze kunnen ook nog eens geïntegreerd worden met de kasten en bureaus van ophelis. Zo ontstaat een eiland dat

ophelis docks, Bricks 90 Ebox, laptop tafel
Detailfoto van Bricks element 90 van ophelis Docks met Ebox, laptoptafel en 2 open vakken.

naar eigen wens ingericht kan worden. Het mooie van Docks is dat ook de bekabeling volledig geïntegreerd is in de modules.

Ophelis heeft met Docks een eigen visie als het op nieuwe manieren van werken aankomt. Voordat er ook maar 1 product ontworpen werd heeft Ophelis de behoefte van werknemers en werkgevers uitgebreid laten onderzoeken. Er is de laatste decennia veel verandert in de manier van werken. De Y generatie gaat het personeelsbestand steeds meer domineren en heeft heel andere wensen als het op de werkomgeving aankomt dan voorgaande generaties.

Een kantoorinrichting dient de werker te faciliteren en niet te dwingen. Dat is wat Ophelis Docks doet, het is volledig integreerbaar met ander meubilair van ophelis en modulair opgebouwd.

Eilanden in het kantoor

Met ophelis Docks kunnen "eilanden" op de werkvloer gecreëerd worden die geheel op de behoefte van die omgeving afgestemd kunnen worden. Door het modulaire systeem van Docks kan dit eiland ingericht worden uit een samenstelling van de 26 verschillende modules.

Niet besparing maar productiviteit bepaald het succes van de kantoorinrichting.

Met Ophelis Docks wordt de mogelijkheid geboden om de werknemer zelf te laten bepalen waar hij op dat moment het meest productief/functioneel is. Dat kan in een werkoverleg zijn, even wat werken op een lounge bank of achter een sta tafel op een mobiel, iPad of notebook, maar ook kan even de rust gezocht worden achter een beschikbaar bureau of een akoestisch afgescheiden zitelement.

Er kan gewerkt worden hoe en waar het op dat moment het beste uitkomt

Docks laat nieuwe werken naadloos laat integreren in de werkomgeving.

Productinformatie

Download: Brochure ophelis docks

Download: ophelis Docks systeemuitleg

Info: ophelis materialen

Info: ophelis stoffencollectie

Info: ophelis stoffencollectie vervolg 1

Info: ophelis stoffencollectie vervolg 2

Info: ophelis stoffencollectie Leder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.