Bella van RBM

Bella kantinestoel met de strakke belijning

Bella Kantinestoel

Bella kantinestoel is een 4-poots stoel voorzien van een zitschaal met een strakke eenvoudige belijning en met een hoge, licht gebogen, flexibele rugleuning.

RBM Bella kan geleverd worden zonder stoffering en in laminaat of in verschillende typen fineer, waaronder gebeitst fineer. Met beklede zitting of beklede kuip wel of niet voorzien van armleggers.

Bella is een stoel die geschikt is voor zowel hippe als voor functionele ruimtes, in alle bedrijven, kantines of conferentieruimtes of restaurants.

De Bella Low-back is voorzien van een lagere rugleuning en bredere zitschaal.

Design: Tias Eckhoff

Voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Hoge of lage rugleuning
  • Comfortabele zitschaal
  • Diverse opties qua uitvoering stoel
  • Slanke en open vormgeving
  • Stapelbaar

Eigenschappen

bella kantinestoel

Bella kantinestoel versus Bella Low-back

Low-back Bella is een alternatieve versie van de Bella stoel. De leuning is lager dan bij de Bella en heeft een karakteristieke vleugelvorm bovenaan de rugleuning. Deze vleugelvorm kan dienst doen als armleuning en is handig voor het verplaatsen van de stoel.

De zitschaal van de RBM Low-back Bella is tevens wat breder als van de Bella stoel en net als bij de Bella heeft de Low-back Bella een ergonomische zit.

Daar waar je bij de Bella de keuze hebt tussen een uitvoering met of zonder armleggers is de Bella Low-back alleen leverbaar zonder armleggers.

Bella kantinestoel

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie RBM Bella

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top