Casala Onyx

Casala Onyx kantinestoelen -moderne restaurantstoel

Casala Onyx kantinestoelen

Casala Onyx kantinestoelen voor eetcafé’s en kantines. De zitschalen van de stoel zijn verkrijgbaar in hout, kunststof of CPL, met of zonder armleggers. Het zitvlak van de Onyx is breed en comfortabel en er zijn verschillende stoffeer mogelijkheden. Afhankelijk van het model zijn de stoelen wel of niet stapelbaar. De kunststof zitschaal is verkrijgbaar in diverse moderne kleuren

Onyx heeft de keuze uit 5 type onderstellen en daarbij verkrijgbaar als barstoel of als een traverse /wachtbank.
De type Onyx I, II, III en V zijn inzetbaar als kantinestoel of restaurantstoel.

Design: Kommer Kors

Voordelen

  • Brede toepassing door 5 frames en verschillende schalen
  • Goed zitcomfort door hoge rugleuning
  • Flexibele zitschaal
  • Zitschaal polypropyleen glasvezel versterkt
  • Mogelijkheid tot gebruik van het programma in vele toepassingen binnen een gebouw, zodat designtaal gewaarborgd blijft (Onyx conferentiestoel)
  • 100% recyclebaar na levenscyclus

Eigenschappen

klaptafel casala lacrosse

Casala Onyx - traverse

Het Onyx programma bestaat niet alleen uit Casala Onyx kantinestoelen maar beschikt tevens over een comfortabele traverse uitvoering in 2-, 3-, 4- of 5-zitsbank.

Met onder meer diverse schalen en een rijke variatie in stoffering. Verkrijgbaar in hout of kunststof, eventueel (gedeeltelijk) gestoffeerd. Rechte lijnen of een hoekopstelling en optioneel te voorzien van een tafelblad en armleggers.

Hoe lang u ook moet wachten, met Onyx zit u altijd goed!

Casala Onyx
Kunststof kleuren Lynx en Onxy

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Onyx

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top