Casala Lynx stoelen

Lynx kantinestoel - 1 frame, 3 zitschalen

Lynx kantinestoel

Lynx kantinestoel is een verchroomde 4-pootsstoel met een eenvoudige en sierlijke uitstraling. Geschikt voor kantines, bedrijfsrestaurants of als enkele bezoekersstoel.

Deze stoel is comfortabel en breed inzetbaar. Kies uw model zitschaal, vervolgens wel/niet voorzien van armleggers en daarna uw voorkeur ongestoffeerde of (deels) gestoffeerde uitvoering.

Design: Kommer Kors & Esquisse

Voordelen

  • 3 Modellen en vele varianten
  • Zitbreedte royaal en comfortabel
  • Stapelbaar
  • Zittingen raken elkaar niet als ze gestapeld zijn
  • Breed inzetbaar
  • Grote variatie in stofferingsmogelijkheden
  • Snel koppelbaar (stoel zelf is de verbinding – zie voordelen bij Lynx zaalstoelen
  • Transportwagens voor 12 of 24 stoelen 

Eigenschappen

Koppelbare Casala Lynx

Lynx kantinestoel - één syteem, drie modellen

De zitschaal is getailleerd (Lynx I), stoer (Lynx II) of elegant en van kunsstof (Lynx III), uit dit type zitschalen heeft u een keuze.

Uit deze modellen volgen diverse variaties – met en zonder armleggers, (on)-gestoffeerd of met oplegstoffering.

Tel daarbij op de mogelijkheden aan kleuren en materialen en uw keuze is gemaakt!

Lynx kantinestoel

Lynx kantinestoel – stapelbaarheid

De stoelen zijn stapelbaar tot 12 stuks op een transportwagen. Het is niet mogelijk om een stoel met armleggers te stapelen op een stoel zonder armleggers (gecombineerd stapelen).

Omdat de zittingen elkaar niet raken als ze gestapeld zijn, is de kans op beschadigingen minimaal. Lynx blijft er dus fraai uitzien, ook na veelvuldig stapelen.

Voor het veilig vervoeren van de stoelen tussen verschillende locaties zijn er 2 soorten transportwagens verkrijgbaar: voor 12 of voor 24 Lynx stoelen.

Lynx kantinestoel – koppelbaarheid

Het is kinderspel om de Lynx kantinestoel te koppelen: Til het frame tien centimeter op, beweeg de stoel iets naar links en plaats de stoel in het frame van de stoel ernaast, zo zijn de stoelen solide gekoppeld.

Geen extra hulpmiddelen zijn nodig: de stoelen zelf zijn de verbinding! U kunt stoelen met en zonder armleggers door elkaar heen koppelen (gecombineerd koppelen).

Lynx kantinestoelen hebben niet alleen een lange levensduur, ze zijn bovendien duurzaam geproduceerd. De productie voldoet aan de geldende milieuvoorwaarden en de gebruikte kunststoffen zijn geschikt voor hergebruik. In 2008 is de Lynx onderscheiden met de “Red Dot Design Award” – 2008.

Daarbij heeft de Lynx koppeling een EN 14703 certificering!

Eenvoudig, sierlijk en veelzijdig inzetbaar: Casala Lynx!

Kunststof kleuren Lynx en Onxy
Kunststof kleuren Lynx en Onxy

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Lynx

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top