Ana van RBM

RBM Ana kantinestoel, bestseller met een strak design

RBM Ana kantinestoel

RBM Ana kantinestoel is een 4-poots stoel voorzien van kunststof kuip zonder armleggers, geschikt voor kantines, aula’s en zalen.

De Ana met z’n eenvoudige en strakke design is een bestseller. De stoel is voorzien van een ergonomisch gevormde zitting, eenvoudig in rijen op te stellen en makkelijk te stapelen.

Design: Tias Eckhoff

Voordelen

  • Nette prijs
  • Ergonomisch gevormde zitting
  • Eenvoudig te stapelen
  • Kleurrijk
  • 7 Kleuren zitschalen
  • Bijpassende stalen buisframe

Eigenschappen

RBM Ana kantinestoel

RBM Ana kantinestoel

RBM Ana met z’n eenvoudige en strakke design is een tijdloze voltreffer, die overal ingezet kan worden.  De stoel is voorzien van een ergonomisch gevormde zitting en makkelijk te stapelen.

Ana kan geleverd worden met bijpassend frame kleur.

De kunststof zitschalen zijn er in 7 kleuren en aan u de keuze qua onderstel: in aluminium of chroom of in kleur bijpassend aan de zitschaal. 

RBM Ana stoel is in het bezit van de volgende certificaties: Environmental Product Declaration (EPD), getest en gecertificeerd volgens EN 16139, EN 1729 en Möbelfakta (Zweden) en gecertificeerd volgens GREENGUARD (milieucertificaat).

Ana zaalstoel

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie RBM Ana

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top