Casala Class

Geschikt voor educatieve doeleinden alsmede voor presentatie- en congreszalen

Casala Class

De Class tafel van Casala is een stapelbare tafel met een slank frame, waarbij het koppelsysteem ook in het ontwerp is geïntegreerd. 

Class is verkrijgbaar in een enkele – en dubbele gebruikersversie en is geschikt voor educatieve doeleinden als schooltafel en examentafel, alsmede voor presentatie- en congreszalen.

Design: Studio Casala

Voordelen

  • Standaard voorzien van stapelbaar draadstaalframe
  • Slank ontwerp wat ten goede komt aan de transparantie van de ruimte
  • Koppelsysteem geïntegreerd in het ontwerp
  • Enkele – en dubbele gebruikersversie
  • Class is 100% recyclebaar

Eigenschappen

Casala Class

Met Casala Class tafels creëert u snel en gemakkelijk nieuwe werkplekken of juist ruimte. Deze moderne varianten op de oude schooltafels kunnen geleverd worden als enkele of dubbele modellen.

De tafels zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en met diverse materiaalafwerkingen. Class is bovendien een goede keus als het gaat om het organiseren van voldoende afstand in een congres- of presentatieruimte.

Casala Class

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Class

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top