De Pause tafel bestaat uit een tafelserie van vierkante-, rechthoekige-, ronde- en ovale tafels van diverse maten. Evenals de andere producten uit de Pause serie kenmerkt de Pause tafel zich door een licht en helder design.

[wooslider slide_page=”pause-kantinetafel” slider_type=”slides” theme=”business” layout=”text-right” overlay=”full” thumbnails=”default” link_slide=”true” display_title=”true” imageslide=”true” order=”ASC” order_by=”date”]

Pause tafel

De Pause tafel is uitermate geschikt als kantinetafel, vergadertafel, toepassingen in bibliotheek, instructieruimtes en bedrijf restaurants.

Technische details

Opties

Pause tafel
Pause kantinetafel met licht en helder design

Fenix NTM Nanotech laminaat

Pause conferentietafel is tegen een geringe meerprijs verkrijgbaar in Nanotech laminaat. Dit is een innovatief materiaal: hygiënisch, eenvoudig te reinigen, antistatisch, antibacterieel, niet gevoelig voor vingerafdrukken, hoge krasbestendigheid en gevoelsmatig een topblad met een soft touch oppervlak.

Pause tafel – ophangsysteem

De Pause tafel heeft de mogelijkheid tot uitvoering met een ophangsysteem voor Pause stoelen. Deze “hang-up bracket” wordt onder de tafel bevestigd en u kunt na gebruik de Pause stoelen in dit ophangsysteem schuiven. De stoelen zijn dan netjes van de vloer wat een pluspunt voor eventuele schoonmakers kan zijn.

Pause bar tafel

De Pause tafel is niet alleen verkrijgbaar in een hoogte van 72cm. maar Magnus Olesen heeft de serie gecompleteerd met een bartafel (LxBxH) 115x50x110cm. Dit kunt u compleet maken met de Pause barkrukken (zie afbeelding Pause krukken).

Pause bartafel (LxBxH) 115x50x110cm.
Pause bartafel

De fabrikant Magnus Olesen produceert vanuit een Deense design filosofie. Alle producten voldoen aan de hoogste eisen van de “Danish Furnituremakers Quality Control”, betreffende intensief gebruik van het meubilair. Tevens werken ze vanuit een CSR strategie wat staat voor “Corporate Social Responsibility”.

Design: busk + hertzog

Productinformatie (pdf)

Download: Brochure Pause tafel

Download: Brochure Pause Bar

Info: Magnus Olesen Linoleum

Info: Magnus Olesen Laminaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.