RBM Twisted Little Star

RBM Twisted Little Star de tafel met de speelse vormgeving

RBM Twisted Little Star - kantinetafel

De RBM Twisted Little Star wordt gekenmerkt door de bijzondere vormgeving en straalt één en al vrolijkheid uit. De speelse vorm van deze kantinetafel zorgt voor een vleugje glans in de ruimte.

Deze speelse tafel heeft een slim en verrassend ontwerp dat past in bijvoorbeeld een bedrijfs – of schoolkantine, een bibliotheek, in een vergaderruimte of kantoor.

Design: Ørjan Djønne en Marius Sveen, Bare Møbler

Voordelen

  • Uniek ontwerp
  • Speelse vormgeving
  • Weer eens wat anders als standaard
  • Meerdere tafels passen als een legpuzzel in elkaar, waardoor er een grotere tafelunit te creëren is.
  • Creëert een open werksfeer en stimuleert samenwerking

Eigenschappen

RBM Twisted Little Star - vormgeving

Door de vorm van het blad en de positie van de poten van de Twisted Little Star kantinetafel krijgt deze tafel een modern en speels karakter. Wanneer de tafel niet wordt gebruikt, kunnen de stoelen in de uitsparingen worden geschoven met als resultaat dat ze o.h.a. binnen de omtrek van de tafel vallen.

De Twisted Little Star tafels kunnen door hun rechte randafwerking ook tegen elkaar aan geschoven worden. Het past als het ware als een puzzel in elkaar. Hierdoor heeft u afwisselend de mogelijkheid om te lunchen/werken/vergaderen in kleine en/of wat grotere groepen.

Twisted Little Star bespreektafel

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie RBM Twisted Little Star

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top