RBM Twisted Little Star – de speelse kantinetafel

RBM Twisted Little Star kantinetafel wordt gekenmerkt door de bijzondere vormgeving en nodigt uit tot boeiende gesprekken.


RBM Twisted Little Star tafel heeft een slim en verrassend ontwerp dat past in bijvoorbeeld een bedrijfs – of schoolkantine, een bibliotheek of in een vergaderruimte.

RBM Twisted Little Star
RBM Twisted Little Star tafel – speels design!

Voordelen vormgeving RBM Twisted Little Star

Door de vorm van het blad en de positie van de poten van de RBM Twisted Little Star kantinetafel krijgt deze tafel een modern en speels karakter. Wanneer de tafel niet wordt gebruikt, kunnen de stoelen in de uitsparingen worden geschoven met als resultaat dat ze o.h.a. binnen de omtrek van de tafel vallen.

De Twisted Little Star tafels kunnen door hun rechte randafwerking ook tegen elkaar aan geschoven worden. Het past als het ware als een puzzel in elkaar. Hierdoor heeft u afwisselend de mogelijkheid om te lunchen/werken/vergaderen in kleine en/of wat grotere groepen.

Specificaties

  • Blad 125x125cm
  • Blad: laminaat of eiken fineer
  • Poten: massief eiken
  • Hoogte 73,2cm.
  • 2 Poten voorzien van stelschroeven

Opties

  • Meerprijs voor darkstained, whitestainded oak, rose en forest poten

RBM is gecertificeerd volgens het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 en het milieumanagementsysteem ISO 14001. De certificering volgens het milieumanagementsysteem ISO 14001 houdt in dat ze rekening houden met milieu in alle facetten. RBM beschikt over een organisatie en methodes om het vastgestelde milieubeleid te ontwikkelen, te implementeren en te onderhouden.

Design: Design: Ørjan Djønne en Marius Sveen, Bare Møbler

 

Productinformatie

Download: Brochure Twisted little star

Info: Prijslijst RBM Twisted Little Star

Info: RBM Tafel kleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.