Elektrisch zit-sta bureau Huislijn Project met T poot

 868,00 934,00 (excl. BTW)

Elektrisch zit-sta bureau Huislijn Project

Elektrisch bureau voorzien van een vierkante T-poot, elektrisch verstelbaar met een hoogte verstelbaarheid van 62-130cm.

Wissen

Kabelgoot

Kies de kabelgoot passend bij de breedte van het bureau.

Persoonlijke lade

Lade die gemonteerd wordt onder het bureaublad wordt geleverd in de kleur van het onderstel

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Elektrisch zit-sta bureau Huislijn Project

Elektrisch zit-sta bureau Huislijn Project is een bureau van Duitse makelij. U heeft de keuze uit bureaus voorzien van een vierkante T-poot of een duo opstelling (H-frame) beide type bureau’s evt. te voorzien van zijwangen. Allen elektrisch verstelbaar met een hoogte verstelbaarheid van 62-130cm.

De bladen voor de bureautafels, vergadertafels, ladenblokken of kasten zijn 25mm. afgewerkt met melamine toplaag, 22 mm. met HPL top, 22mm met Fenix top, dat is een toplaag met nanocoating (voelt zacht aan, geen reflectie, geen vingerafdrukken, kleurvast, antibacterieel, oppervlakte-krasjes makkelijk te verwijderen) of 22mm Forbo Furniture Linoleum.

In de prijslijst onderaan deze pagina vindt u de technische specificaties voor wat betreft type frame en framekleur en type blad en bladkleur.

Deze bureautafels en accessoires zijn met een wit onderstel veelal uit voorraad leverbaar en hebben daardoor een korte levertijd.

Extra informatie

Kleur melamine blad (25 mm)

Eiken Licht, Eiken Robson, Eiken Donker, Wit, Toscaans Noten, Beuken

Kleur frame en poten:

Wit (voorraad), Zwart, Aluminium