Aanbieding!

HÅG Capisco Puls 8010

 435,00  369,75 (excl. BTW)

HÅG Capisco Puls 8010

De kunststof variant van de originele HÅG Capisco, deze bureaustoel voorzien van zadelzitting is ontworpen door de bekende designer Peter Opsvik.

Wissen

Kleur voetster * 

Wielen * 

Stoffering Camira * 

Opties

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

HÅG Capisco Puls 8010

HÅG Capisco Puls 8010 is de kunststof variant van de originele Capisco zadelstoel, ontworpen door de bekende designer Peter Opsvik.

De HÅG Capisco Puls 8010 is een creatieve oplossing voor de traditionele kunststof bureaustoel of een vergaderstoel. Het is een moderne en flexibele zadelstoel waarvan de zitting van de stoel standaard is voorzien van een geïntegreerd kussen. Uitermate geschikt voor werkplekken met verschillende gebruikers. De vele kleurmogelijkheden zorgen voor een leuk een speels effect.

Xtreme Plus is een FR crêpe bekleding van 100% gerecycled polyster met extreme brandwerende eigenschappen. De extra stretch en structuur leveren een speels en glanzend aanzien. 100.000 Martindale.

Xtreme Stoffering
Xtreme stoffering

Sprint is een klassiek gebreide stof (stretch) gemaakt van 100% polyester. Een gladde cellulaire constructie met een ingetogen afwerking geeft een minimalistische en lichte expressie.

HÅG Capisco Puls 8010 - Sprint stoffering
Sprint stoffering

Naar productpagina

Downloads en linken

Brochure HÅG Capisco Puls versus Puls

Handleiding HAG Capisco Puls

GREENGUARD HAG Capisco Puls

Montage HAG Capisco Puls

Extra informatie

Kleur

Wit, Rood, Zwart, Petroleum, Sea Green, Clay, Light Grey, Pink