Klöber Mera – NPR bureaustoel

 744,00 909,00 (excl. BTW)

Klöber Mera NPR bureaustoel is compleet voorzien van armleggers en voldoet aan alle eisen die van de NPR stoel worden verlangd.

Wissen

Chicago Standaard stoffering

Overige opties

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

79 / 100

Klöber Mera NPR bureaustoel

De Klöber Mera is een  goede bureaustoel die bovendien volledig naar wens ingesteld kan worden door de gebruiker. Voor de Nederlandse markt is er een NPR versie beschikbaar die van alle ergonomische elementen is voorzien. Hierbij hoeft eigenlijk alleen nog maar gekeken worden naar al dan niet volledige stoffering van de rugleuning en naar de wenselijkheid van een hoofdsteun.

Tevens kunt u uw Mera NPR stoel personaliseren door de kleur van de Chicago stoffering, kleur aluminium kruisvoet en kunststof delen.

Klöber Mera - NPR mer 78

 

NPR – MF arm supports:

Deze NPR armleggers zijn 11,5 cm in hoogte verstelbaar, armsteun in breedte elk 5 (+3) cm verstelbaar (16 cm instelbereik), horizontaal (naar voren) 8 cm verstelbaar, rechts / links 30° draaibaar, instelling in de gekozen positie vast te zetten. De armlegger is gemaakt van polyurethaan (PU).

Klöber celligence®-zitting is een zichzelf opblazend kussen wat bewegend zitten bevordert en tevens zacht en comfortabel aanvoelt. Door middel van een drukknopje onder de zitting kan de druk naar wens ingesteld worden.

 

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de productinformatie pagina: Klöber Mera bureaustoel

N.B. Omdat de stoffen collectie van Klöber zo uitgebreid is, bieden wij de stoelen hier aan in stoffering Chicago. Gaat uw voorkeur toch liever uit naar een andere stoffering, neemt u dan gerust contact met ons op.

Info: Stoffering Chicago

Extra informatie

Type Mera

Binnenkant rugleuning gestoffeerd -mer78, Rondom gestoffeerde rug – mer74

Kunststof delen en zitschaal

Zwart, Wit-grijs

Armleggers

MF Armleggers zwart

Zitting

Basisuitvoering, Optioneel celligence®-zitting

Lendensteun

In diepte verstelbaar

Zithoogte

41-55cm

Zitdiepteverstelling/schuifzit

Zitting 10 cm naar voren te verstellen

Zitneiging

Van 5°, selecteerbaar +1° of -4°

Gewichtsinstelling

45-125 kg