HÅG SoFi bureaustoel – comfortabel en gezond

 595,00 749,00 (excl. BTW)

De SoFi bureaustoel bestaat uit 2 modellen: volledig gestoffeerd of voorzien van een Mesh rugleuning.

Bij de volledige gestoffeerde uitvoering heeft u keuze uit een medium of hoge rugleuning.

De mesh rugleuning is standaard een hoge rugleuning

Wissen

Mesh rugleuning * 

Stoffering * 

Camira Xtreme, standaard HÅG kleuren. Overige stofferingen op aanvraag.

Kleur aluminium voetster * 

Zwarte kunststof onderdelen worden gematcht met de zwarte stervoet, lichtgrijze kunsttof onderdelen matchen met zilveren of witte stervoet.

Armleggers

Stoelen worden standaard geleverd zonder armleggers

Wielen * 

Overige Accessoires

Beschrijving

HÅG SoFi bureaustoel

HÅG SoFi is een ergonomische bureaustoel met een opvallende verschijning en standaard uitgerust met een modern schommelmechanisme. De stoel is attractief, fascinerend en inspirerend!

U heeft bij de HÅG SoFi de keuze uit 2 type uitvoeringen: ten eerste een stoel voorzien van een Mesh rugleuning (zwart of lichtgrijs) en ten tweede met een zitting en rug volledig gestoffeerd.

De bedieningsknoppen en handgrepen zijn intuïtief geplaatst waardoor het eenvoudig is om de bureaustoel naar wens aan te passen. Bovendien  heeft de bureaustoel geen uitstekende en opvallende hendels en knoppen die het beeld verstoren!

Optioneel bij de HÅG SoFi bureaustoel zijn de innovatieve SlideBack armleggers. Deze comfortabele armleggers kunnen in een rechte lijn naar achteren geschoven worden, wat resulteert in nog meer bewegingsvrijheid en waardoor de bureaustoel nog verder onder het bureaublad geplaatst kan worden.

HAG SoFi bureaustoel

Camira Xtreme Plus is een FR crêpe bekleding van 100% gerecycled polyester met extreme brandwerende eigenschappen. Daarbij geven extra stretch en de structuur van de stof een speels en glanzend aanzien. De slijtvastheid van deze stoffering is bovendien 100.000 Martindale.

Palmhive Mesh rugleuning is een stevig en krachtig gaas gebreid met een innovatieve garenconstructie die meer kracht biedt en zorgt voor comfort, ondersteuning en uitstraling. De structuur is zacht en geruststellend met een semi-transparent effect.

Bij de Mesh uitvoering komt de gekozen kleur Xtreme als speels accent terug in de buiten- en binnenkant van de lendensteun (zie foto hierboven)


Xtreme Stoffering

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de productinformatie pagina: HÅG SoFi

Extra informatie

Specificaties

– Voorzien van HÅG in Balance (gebalanceerde en volledige bewegingsvrijheid voor- en achterwaarts.
– Verstelbare zitdiepte en -hoogte
– Verstelbare lendesteun
– Verstelbare schommelweerstand voor-en achterover
– Aluminium voetster met voetsteunen (zwart, zilver of wit)
– Zwarte kunststof onderdelen worden gematcht met de zwarte stervoet, lichtgrijze kunststof onderdelen matchen met zilveren of witte stervoet
– Gelakt aluminium: zwart, zilver of wit
– Gaslift met 165mm hoogte interval (zithoogte 396-543)
– Zonder armleggers

Stoffering

Camira Xtreme (standaard HÅG kleuren)