Aanbieding!

KÖHL ANTEO bureaustoel “De Comfortabele”

 368,00 418,00 (excl. BTW)

KÖHL ANTEO de comfortabele bureaustoel

De allemansvriend die bij een stoelentest tot de favorieten behoort.

Bovendien leverbaar met AIR-SEAT

 

Wissen

Stoffering en kleur * 

Kies stofsoort en kleur. Stoffen collectie staat onderaan deze pagina. Overige kleuren op aanvraag.

NPR 1813 uitvoering

Bij het toevoegen van deze optie wordt de stoel compleet uitgerust met 5D armleggers, NPR schuifzitting en NPR gasveer.

Armleggers (geldt niet voor NPR uitvoering)

Wielen * 

Hoofdsteun

Aluminium gepolijst voetenkruis

AIR-SEAT

Beschrijving

KÖHL ANTEO bureaustoel

Bureaustoel Köhl Anteo Aruba-Tube groen
Bureaustoel Köhl Anteo Aruba-Tube groen

Het is niet overdreven als wij zeggen dat de KÖHL ANTEO bureaustoel een geweldig comfortabele bureaustoel is. Als wij een proefplaatsing van een aantal verschillende bureaustoelen doen bij organisaties dan komt de KÖHL ANTEO er steevast als één van de favorieten uit.

Met name de optionele AIR-SEAT draagt bij tot een verhoogd comfort gevoel en heeft een toegevoegde ergonomische waarde.

De ANTEO BASIC heeft standaard een rugleuning van 55 cm. en De UP uitvoering heeft een hoge rugleuning van 63 cm. verder zijn de twee uitvoeringen gelijk.

De KÖHL ANTEO bureaustoel is er in veel variaties de NPR 1813 is speciaal voor de Nederlandse markt samengesteld. Ook qua stoffering, soorten zitting en uitvoeringsdetails heeft de KÖHL ANTEO een ongekend aantal mogelijkheden.

De NPR 1813 is qua uitvoeringsdetails de meest rijk uitgeruste uitvoering, dit is het model dat wij in onze shop aanbieden.

Afbeelding reddot design awardWinnaar Red Dot design award 2016

 

De bureaustoelenserie ANTEO van KÖHL is bekroond met de Logo Kohl bureaustoelenRed Dot, de internationale award voor onderscheidend productdesign. Voor de Red Dot Award: Product Ontwerp 2016 waren circa 5.200 producten en innovaties aangemeld. Aan een selectief aantal producten is door de internationale Red Dot jury deze felbegeerde onderscheiding toegekend.

ANTEO de nieuwe bureau- en conferentiestoelen serie van KÖHL, combineert esthetiek met ergonomische zitcomfort. Een hoge, opvallende rugleuning met aluminium verbinding creëert een elegante en slanke silhouet. Het gebruik van hoogwaardige materialen ondersteunt de stijlvolle uitstraling van deze serie. De ANTEO zorgt voor maximaal ergonomisch comfort en een verscheidenheid aan opties.

De optionele AIR-SEAT verhoogd comfort en gezondheid.

KÖHL Anteo bureaustoel AIR-SEAT illustratie
KÖHL Anteo bureaustoel AIR-SEAT illustratie

Al geruime tijd weten ergonomie-experts en orthopeden dat urenlang in dezelfde houding zitten, leidt tot gespannen spieren. Dit kan nek- en rugklachten veroorzaken.

Veel bureaustoelen zijn te statisch, dit leidt tot een verkeerde zithouding. Om dit te voorkomen zullen de rugspieren getraind moeten worden.

De AIR-SEAT zorgt voor wisselende Op kantoor betekent dit, het regelmatig wisselen van de zithouding als op een gymnastiekbal.

Voor meer beweging bij het dagelijks zitten is er de individueel instelbare KÖHL AIR-SEAT, een in de zitting geïntegreerde 2-kamer luchtkussen. De KÖHL AIR-SEAT zorgt voor zachte multidimensionale microbewegingen en traint ook de dieper liggende rugspieren. Het uitbalanceren van de AIR-SEAT door lichte laterale kanteling van het bekken activeert de spieren en optimaliseert de zithouding. Het systeem is daarbij zo ontworpen dat het de gebruiker ondersteunt, maar overmatig “schommelen” voorkomt en daarmee in alle bewegingsrichtingen stabiliteit garandeert. Door een zeer gebruiksvriendelijk ventiel is de luchtdruk van de  AIR-SEAT eenvoudig met een drukknop in te stellen op de gewenste beweging en het lichaamsgewicht van de gebruiker.

Uitleg van de ergonomische werking van de AIR-SEAT

De KÖHL  AIR-SEAT

  • voorkomt rugklachten
  • bevordert dynamisch zitten
  • traint en stimuleert de rugspieren
  • bevordert doorbloeding en zuurstoftoevoer
  • verzorgt de voeding van de tussenwervelschijven
  • verbetert concentratie en prestaties
  • zet aan tot wisselende zithoudingen

Downloads en linken

KÖHL ANTEO brochure

KÖHL ANTEO NPR 1813

KÖHL AIR-SEAT brochure

KÖHL ANTEO gebruiksaanwijzing

KÖHL ANTEO Stoffencollectie

 

Extra informatie

Model Anteo

ANTEO BASIC Slimline Plus met middelhoge rugleuning (55 cm.), ANTEO UP Slimline Plus met hoge rugleuning (63 cm.) en Zitting-Plus-Systeem.