Aanbieding!

Ergonomische mat

 158,22  135,00 (excl. BTW)

Deze ergonomische mat is ontwikkeld om vermoeidheidsverschijnselen in (onder)rug, voeten en beenklachten te voorkomen.

Beschrijving

Ergonomische mat InZone

Deze ergonomische mat is ontwikkeld om vermoeidheidsverschijnselen bij langdurig staand werken te voorkomen. Biedt een hoger sta comfort terwijl u werkt.

In veel bedrijven werkt men staand of aan een zit-sta bureau, maar van stilstaan wordt men sneller moe dan van bewegen. Deze mat is bedoeld voor werkzaamheden waarbij men regelmatig staat te werken.

Langdurig staand werken op een harde ondergrond kan resulteren in (onder)rug, voeten-en beenklachten. Het gebruik van een anti vermoeidheidsmat biedt u een hoger comfort tijdens het staan.

Deze ergonomische mat stimuleert microbewegingen van het lichaam en stimuleert subtiele bewegingen van kuit- en beenspieren. Deze bewegingen zorgen voor een verhoging van de bloedcirculatie in voeten en benen met als resultaat vermindering van vermoeidheidsverschijnselen, pijn en andere ongemakken. Tevens biedt deze mat bescherming bij koude en/of vochtige omstandigheden.

Voordelen:

  • meer comfort tijdens het staan
  • verhoogt bloedcirculatie
  • eenvoudig schoon te houden
  • toplaag is vlek bestendig
  • onderlaag is voorzien van anti-slip
  • ook toepasbaar in fabrieken

InZone anti vermoeidheidsmat is gemaakt van polyurethaan, kleur donkergrijs, voorzien van afgeschuinde randen wat eventueel struikelgevaar vermindert.

Downloads en linken:

FactSheet Anti-vermoeidheidsmat InZone

Extra informatie

Kleur

donkergrijs

Afmetingen

710x530x21mm

materiaal

polyurethaan