Ergo Compact mini toetsenbord

 45,00 (excl. BTW)

Beschrijving

Mini Toetsenbord

Mini toetsenbord is voor gebruik op kantoor of onderweg. Door de kleinere afmetingen is dit product makkelijk mee te nemen en ze bevorderen ook de ergonomische werkhouding.

Het minitoetsenbord verkleint de afstand naar de muis. Hierdoor werkt u meer in één lijn, wat RSI-klachten voorkomt. Onmisbaar in combinatie met de laptop.

Een ergonomisch mini toetsenbord vormt samen met een ergonomische muis de basis voor een gezonde en comfortabele werkplek. Door de compacte afmetingen van het toetsenbord wordt de reikafstand naar de muis verkleint, zodat u de muis dichter bij het lichaam kunt gebruiken. U werkt dan in één lijn binnen de schouderbreedte, wat klachten voorkomt.

De ergonomische kleine toetsenborden zijn smaller dan ‘reguliere’ toetsenborden omdat het numerieke deel ontbreekt. Dit zorgt ervoor dat u ergonomisch verantwoord binnen de schouderlijn kunt typen, terwijl u verder wel alle functionaliteiten van een volwaardig toetsenbord heeft.

Door het platte ontwerp blijft de pols in een neutrale stand en hoeft deze niet gebogen te worden zoals bij een standaard toetsenbord.  Hierdoor is er meer ontspanning in de pols en onderarm.

Daarbij is een mini toetsenbord door het kleine formaat en het lichte gewicht gemakkelijk mee te nemen waardoor ze ideaal zijn voor flexibele en mobiele werkplekken.

Extra informatie

Kleur

Zilver met witte toetsen

Afmetingen

Hoogte 15 mm, Breedte 285 mm., Diepte 120 mm.

Gewicht

280 gr.

Toetsenaanslag

Schaarmechanisme

Verbinding

Bedraad

USB versie

2.0

Kabellengte

1400 mm.

Systeemeisen

Windows, Linux, Mac OSX