Aanbieding!

HÅG Capisco Puls 8010

 448,00  380,80 (excl. BTW)

HÅG Capisco Puls 8010

De kunststof variant van de originele HÅG Capisco, deze bureaustoel voorzien van zadelzitting is ontworpen door de bekende designer Peter Opsvik.

Wissen

Kleur voetster * 

Wielen * 

Stoffering Camira * 

Opties

Beschrijving

HÅG Capisco Puls 8010

HÅG Capisco Puls 8010 is de kunststof variant van de originele Capisco zadelstoel die ontworpen is door de bekende designer Peter Opsvik.

Deze HÅG Capisco Puls is een creatieve oplossing voor de traditionele kunststof bureaustoel. Het is een moderne en flexibele zadelstoel waarvan zowel de rugleuning als de zitting uitgevoerd zijn in kunststof. Tevens is de zitting van de stoel standaard voorzien van een geïntegreerd kussen in het midden van het zitvlak.

Uitermate geschikt voor werkplekken met verschillende gebruikers en met name voor werkhoogten van 72cm en hoger.

Camira Xtreme Plus is een FR crêpe bekleding van 100% gerecycled polyester met extreme brandwerende eigenschappen. Daarbij geven extra stretch en de structuur van de stof een speels en glanzend aanzien. De slijtvastheid van deze stoffering is bovendien 100.000 Martindale.

Xtreme Stoffering
Xtreme stoffering

De stoffering Camira Sprint is een klassiek gebreide stof (stretch) gemaakt van 100% polyester. De gladde cellulaire constructie met een ingetogen afwerking geeft tevens een minimalistische en lichte expressie.

HÅG Capisco Puls 8010 - Sprint stoffering
Sprint stoffering

De vele kleurmogelijkheden zorgen voor een leuk een speels effect waardoor deze bureaustoel een echte eye-catcher wordt!

Naar productpagina

Productinformatie:

Info: Brochure HÅG Capisco versus Capisco Puls

Info: Factsheet HAG Capisco Puls

Download: GREENGUARD HAG Capisco Puls

Download: Montage HAG Capisco Puls

Extra informatie

Kunststof kleur

Wit, Rood, Zwart, Petroleum, Sea Green, Clay, Light Grey, Pink