Cascando Pully lage tafel

 393,00 506,00 (excl. BTW)

Tafelserie Pully leverbaar als lage tafel, als werktafel en als statafel.

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

63 / 100

Cascando Pully lage tafel

Cascando Pully heeft een tafelserie die bestaat uit een lage tafel/salontafel, een werktafel en een statafel. Binnen deze serie heeft u de keuze uit 2 type tafels: de driehoekige “Pully”-vorm en de vierkante vorm met zacht afgeronde hoeken.

Afmeting lage tafel: (HxBxD) 40x80x80cm.

Het frame van de tafels is van staal en wordt standaard in mat zwart geleverd. De bladen zijn naar keuze voorzien van zwart MDF met een HPL top (eiken of paalwit) of zwart MDF met een linoleum top (in de kleuren Nero, Pebble en Smokey blue).

De poten zijn standaard voorzien van glijders, graag opgeven bij bestelling voor harde of zachte vloeren.

Linoleum is een duurzaam materiaal en heeft een zachte textuur en straalt elegantie uit. Daarbij eenvoudig schoon te maken, zelfherstellend en milieu vriendelijk.

Deze Cascando Pully lage tafel is bijvoorbeeld geschikt als koffietafeltje of als bijzettafel. Zoekt u een wat hoger model bijvoorbeeld in combinatie met de Pully poef kijk dan even bij de Pully werktafel.

Of zoekt u het nog hoger op en gaat u voor de combinatie Pully statafel met de Pully krukken kijk dan bij de Pully statafel.

Design: Robert Bronwasser

Extra informatie

Afmeting

(HxBxD) 40x80x80cm.

Onderstel

Staal, mat zwart (traffic black- RAL 9017)

Bladvorm

Driehoekig blad, Vierkant blad

Tafelblad

zwart MDF met eiken HPL top, zwart MDF met opaalwit HPL top, zwart MDF met linoleum Nero, zwart MDF met linoleum Pebble, zwart MDF met linoleum Smokey blue