Roldeurkasten Huislijn

Metalen roldeurkasten leverbaar in 3 kleuren

Roldeurkasten Huislijn

Dit zijn metalen roldeurkasten leverbaar in diverse hoogtes en met een breedte van 120cm. met uitzondering van de bureau hoge kasten, deze zijn tevens leverbaar in een breedte van 80cm.

Roldeurkasten Huislijn zijn leverbaar in 3 kleuren: aluminium, zwart of wit. De kasten kunnen naar keuze voorzien worden van een topblad 

Huislijn roldeurkasten

Roldeurkasten Huislijn zijn niet alleen inzetbaar als opbergmeubel maar kunnen tevens dienen als afscheiding in de ruimte. In dit geval kunt u de kasten voorzien van gestoffeerde rugpanelen. Dit maakt de visuele afscheiding niet alleen fraaier maar geeft tevens een akoestische demping van het geluid.
Deze panelen zijn magnetisch en zeer eenvoudig te bevestigen op de metalen achterwand van de kasten en voorzien van justeerschroeven. De stoffering welke gebruikt wordt is Xtreme of Blazer van Camira en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Kleuren topbladen en soort handgrepen

De roldeurkast is evt. te voorzien van een topblad: 25mm. afgewerkt met melamine toplaag, 22 mm. met HPL top, 22mm met Linoleum top of 22mm met Fenix top, dat is een toplaag met nanocoating (voelt zacht aan, geen reflectie, geen vingerafdrukken, kleurvast, antibacterieel, oppervlakte-krasjes makkelijk te verwijderen). Allen voorzien van een ABS rand.

In de brochure “Huislijn Catalogus” vindt u de technische specificaties voor wat betreft type, kleur en evt. kleur topblad.

Indien uw voorkeur uitgaat naar een uitvoering met handgreep dan heeft u bij de Huislijn keuze uit 2 soorten handgrepen: Basic – metaal, boogvormig  en rond van vorm.  Carré – metaal en met een rechte vorm. Zie foto’s collectie.

Roldeurkasten Huislijn
Roldeurkasten Huislijn

Collectie roldeurkasten Huislijn

Productinformatie

Download: Huislijn Catalogus 2017-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.