menu

Directiemeubilair ophelis Radoppio

directiemeubilair radoppio voor het management maar ook inzetbaar als conferentietafel

Directiemeubilair radoppio

Directiemeubilair radoppio van ophelis is Zit-Sta kantoormeubilair zodat ook de manager een ergonomische werkplek heeft. Afwisselend zittend of staand werken is ook voor managers aan te bevelen. Radoppio verenigt ergonomie met een hoog niveau van uitstraling.

Door de grootte van het bureau is de tafel ook bijzonder geschikt als conferentietafel te gebruiken. 6 Personen kunnen comfortabel aan een radoppio tafel zitten of staan.

Het sideboard vormt een eenheid met de tafel en creëert opbergruimte voor zaken die in de onmiddellijke nabijheid moeten worden bewaart.

Voordelen

  • Elektrisch zit-sta bureau op management niveau
  • Leverbaar in diverse kleuren lak en fineer soorten.
  • Werktafel met gedeeld schuifblad voorzien van ingefreesde kabeldoorvoer voor comfortabele elektrificatie.
  • Technische sideboard voor een elegante opberging van CPU, printer etcetera.
  • Naar keuze met ronde of vierkante poot leverbaar

Eigenschappen

Directiemeubilair radoppio

Directiemeubilair radoppio combineert ergonomisch werk met de hoogste eisen aan de werkomgeving en maakt het dus mogelijk om van werkhouding te veranderen terwijl u zit of staat, zelfs in het management.

Met zijn technisch geavanceerde elektromotorische hoogteverstelling in het vierbenige frame, is ergonomisch werken tijdens zitten of staan ​​mogelijk. Het tafelblad is voorzien van geïntegreerde kabelgeleiding.

directiemeubilair radoppio

ophelis houdt zich bezig met de werkomgeving en veranderingen in de wereld van werk. Met hun productportfolio en hun eigen concepten willen ze werkomgevingen creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en beter kunnen werken.

Als een door de eigenaar geleid bedrijf staat ophelis voor continuïteit, kwaliteit en innovaties. Opgericht in 1893, zijn ze nu een van de toonaangevende fabrikanten van kantoorapparatuur in Duitsland en zijn wereldwijd actief.

Alle ophelis-producten worden gemaakt in Duitsland en worden geproduceerd op de locatie van het bedrijf in Bad Schönborn.

ophelis werkt volgens DIN EN ISO 14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem om de effecten op het milieu te beheersen en de milieubescherming continu te verbeteren.

Collectie ophelis radoppio

Documentatie en informatie

Scroll naar top