menu

Huislijn Project

Huislijn Project bureaus leverbaar in Zit-Zit en Zit-Sta uitvoering

Huislijn Project

Huislijn Project bureaus zijn verkrijgbaar met verschillende onderstellen. Verkrijgbaar in variant Zit-Zit en in variant Zit-Sta.

Met dit brede programma is het mogelijk om binnen uw bedrijf op alle locaties dezelfde meubellijn in te zetten want door de uitgebreide keuze in pootvarianten en de manieren van hoogte in- en verstelbaarheid is het eenvoudig om aan de gewenste eisen te voldoen.

Voordelen

  • Ergonomisch bureau door diverse manieren van hoogte instelbaarheid
  • Keuze uit manier van hoogte instelbaarheid
  • Ruime keuze uit bladsoorten
  • Veel accessoires
  • Veelal uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijs-kwaliteitsverhouding

Eigenschappen

Huislijn Project

Binnen deze Project lijn heeft u bij de standaard Zit-Zit bureaus een keuze uit instelbaarheid middels inbus of met slinger. De Zit-Sta variant is standaard elektrisch verstelbaar.

De bladen voor de bureautafels, vergadertafels, ladenblokken of kasten zijn 25mm. Melamine of 22mm met Fenix top, dat is een toplaag met nanocoating (voelt zacht aan, geen reflectie, geen vingerafdrukken, kleurvast, antibacterieel, oppervlakte-krasjes makkelijk te verwijderen).

Bij de “Documentatie en Informatie” onderaan deze pagina vindt u de technische specificaties voor wat betreft type frame, frame- en bladkleuren en de prijs.

Huislijn Project

Een bureau met zijwangen behoort tot de mogelijkheden en ook daar kunt u uw voorkeur aangeven qua bovenstaande instelmogelijkheden. Ditzelfde geldt voor de duo-bureau-opstelling.

Het design van deze Huislijn Project bureau’s is strak en functioneel en aangevuld met een ruim assortiment aan accessoires maakt deze meubellijn uw inrichting compleet.

Huislijn Project

Huislijn Kantoormeubelen  is een groothandel in kantoormeubilair en verkoopt haar producten middels een uitgebreid dealernetwerk in Nederland en België.

Het ontwerpen & ontwikkelen van de producten vindt plaats in Nieuw-Bergen. De productie is veelal ondergebracht bij internationale partners (o.a. in Duitsland, Frankrijk, Italië en Turkije).

Tevens is Huislijn exclusief distributeur van de collectie DeBerenn en Feltouch.

Collectie Huislijn Project bureau's

Documentatie en informatie

Scroll naar top