Huislijn Project kantoormeubelen

Huislijn Project kantoormeubelen is geschikt voor alle soorten werkplekken en u heeft een keuze uit diverse hoogteverstellingen. Met dit brede programma is het mogelijk om binnen uw bedrijf op alle locaties dezelfde meubellijn in te zetten.

Huislijn kantoormeubelen met verschillende onderstellen

Wat heeft u voorkeur? Een bureau met een T-poot, een duo-bureau-opstelling (met H-frame), naar keuze voorzien van zijwangen, eventueel gecompleteerd met gestoffeerde opzetwanden? Ook een vierpoots bureau verstelbaar met slinger behoort tot de mogelijkheden. Huislijn Project aangevuld met een ruim assortiment aan accessoires, daar kunt u vele kanten mee op!

Voordelen

  • Ergonomisch bureau door diverse manieren van hoogte instelbaarheid
  • Veel accessoires
  • Veelal uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijs-kwaliteitsverhouding

 

Huislijn Project kantoormeubelen
Huislijn Project elektrisch bureau

Het design is strak en functioneel en aangevuld met een ruim assortiment aan accessoires maakt deze meubellijn uw inrichting compleet.

Hoogteverstelling Huislijn Project kantoormeubelen

Binnen deze Project lijn heeft u bij de standaard bureaus een keuze uit instelbaarheid middels inbus, met slinger of elektrisch. Een bureau met zijwangen behoort tot de mogelijkheden en ook daar kunt u uw voorkeur aangeven qua bovenstaande instelmogelijkheden. Ditzelfde geldt voor de duo-bureau-opstelling.

De bladen voor de bureautafels, vergadertafels, ladenblokken of kasten zijn 25mm. afgewerkt met melamine toplaag, 22 mm. met HPL top, 22mm met Fenix top, dat is een toplaag met nanocoating (voelt zacht aan, geen reflectie, geen vingerafdrukken, kleurvast, antibacterieel, oppervlakte-krasjes makkelijk te verwijderen) of 22mm Forbo Furniture Linoleum.

In de “prijslijst Huislijn ” vindt u de technische specificaties voor wat betreft type frame en framekleur en type blad en bladkleur.

Huislijn kantoormeubelen Project bureau
Huislijn kantoormeubelen Project duo bureau met H-frame (met inbus, slinger of elektrisch verstelbaar zit-sta).

 

Deze  bureautafels en accessoires zijn veelal uit voorraad leverbaar!

 

Collectie Huislijn Project

 

Productinformatie

Download: Huislijn Prijslijst 2017-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.