Kantoormeubelverhuur

U heeft snel of tijdelijk kantoormeubelen nodig? Dan bent u bij Boom Kantoorprojecten aan het goede adres. Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent wij weten het meestal snel en competitief te vinden.

Ons voordeel is dat wij niet beperkt worden door ons assortiment maar samenwerken met kantoormeubelverhuur specialisten waarmee wij speciale afspraken hebben. Zo kunnen wij vrijwel altijd aan uw wensen voldoen tegen een bijzonder competitieve prijs.

Kantoormeubilair huren voor een dag of een jaar?

Geen probleem, welke kantoormeubelen u ook zoekt, Boom Kantoorprojecten verhuurt het. Bureaustoelen, prullenbakken, kasten, akoestische wanden, complete vergaderopstellingen, garderobes en presentatiemiddelen. Wij verhuren kantoormeubilair voor zowel korte als voor langdurige huurperiodes.

 

Daarnaast kunnen wij u adviseren over de verschillende kantoormeubelen, zodat u een juiste keuze kan maken. Onze experts kunnen u alles vertellen omtrent de ARBO-normen en de ergonomische uitgangspunten. Het is tenslotte van groot belang om lichamelijke klachten bij uw medewerkers door een verkeerde werkhouding te voorkomen. Met name wanneer u kantoormeubelen voor een langere periode wilt huren is dit erg belangrijk.

KWALITEIT STAAT CENTRAAL
Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van kantoormeubelverhuur staat de kwaliteit van het meubilair en de service steeds centraal. Alvero verbetert de kwaliteit van haar producten en de service continu. Ze besteedt constant aandacht aan zowel de hoge kwaliteit van het kantoormeubilair als aan de klantvriendelijkheid en de correcte service. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de geldende wet- en regelgeving.

DE VOORDELEN VAN ALVERO OP EEN RIJ
Huur uw kantoormeubelen gewoon bij Alvero! Wij bieden u:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.