menu

Een overzichtpagina

Kasten: opbergen is geëvolueerd!

fabrikanten van onze kasten

Voortman kantoormeubelen

Voortman is een private Nederlandse fabrikant van stalen meubilair.

Huislijn is een Nederlandse leverancier van economische kantoorinrichtingen.

Ophelis is een private Duitse fabrikant van kantoormeubilair en bestaan al sinds 1893. Ophelis is fabrikant van houten meubels.

Onze opbergmogelijkheden

Kijk op deze pagina naar een overzicht van de diverse oplossingen!

Agile en creatieve samenwerking

ophelis deem is een set werkmeubels ter ondersteuning van agile en creatieve samenwerking.

Meubels op sokkels, verrijdbare presentatiebord

en, verrijdbare tafels en banken, evenals een multifunctioneel ruimteverdelingssysteem zijn de complementaire spelers van het ensemble.

 

Ontwerp: Till Grosch, Studio Grosch Berlin voor ophelis 2018
Cafeteria met ophelis Deem kantinemeubelen

Voortman opbergprogramma

Voortman

Voortman stalen roldeurkast KS-ST
Voortman akoestische stalen kast met tweezijdig plantenbak

Voortman is een Nederlandse fabrikant van stalen meubelen. Voortman heeft een uitgebreid programma kasten en ladeblokken.

 • Eénzijdige kasten
 • Tweezijdige kasten
 • Roldeurkasten
 • Ladeblokken
Voortman stalen schuifdeurkast

Ddraaideurkast of vleugeldeurkast

 • Schuifdeurkast
 • Roldeurkast
 • Zweefdeurkast

 
 

 • Ladekast – Hangmappenkast
 • Open kast
 • Apothekerskast
 • Overige kasten

Onze merken kasten

 
 

 
 

Draaideurkast of vleugeldeurkast

 
 

Kasten met 1 of 2 uitslaande deuren. Deze kasten zijn vaak voorzien van legborden en geschikt voor het archiveren van ordners en laterale A4 hangmappen.

Bij Serie S van ophelis kunt u bijvoorbeeld verschillende soorten kasten combineren.

 
 

Combinatie van draaideur- roldeur- en open kast van ophelis. De Serie S.

 

Combinatiekast

 
 

 
 

Schuifdeurkasten

 
 

Kast voorzien van 2 schuifdeuren. In het algemeen worden deze kasten voorzien van legborden en hangmappensystemen  en hierdoor geschikt voor ordners en hangmappen.

 
 

Schuifdeurkasten tevens gebruikt als afscheiding

 

Schuifdeurkast

 
 

 
 

Roldeurkasten

 
 

Doordat de roldeuren in de kast verdwijnen nemen deze kasten weinig ruimte in beslag, u maakt dus optimaal gebruik van de ruimte. Roldeurkasten kunnen ingericht worden met legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden.

 
 

Roldeurkasten verkrijgbaar in diverse afmetingen

 

roldeurkast

 
 

 
 

Zweefdeurkasten

 
 

Een elegant kastensysteem waarvan de grote paneeldeuren voor de kast schuiven, dus geen deuren in de loopweg. Door de grote schuivende panelen brengt het optisch rust in de ruimte. Kast kan ingericht worden met allerlei accessoires als  legborden/ hangmappenframes/ diverse laden/ garderobe inrichting. Met andere woorden deze kast kunt u naar eigen wensen inrichten.

(ophelis Glider)

 
 

zweefdeurkasten Glider

 

….met de fronten kunt u vele kanten op!

 
 

 
 

Ladekast – hangmappenkast

 
 

Een hangmappenkast is een ladekast voorzien van hangmappensystemen. De hangmap hangt u met de 2 haakjes aan het systeem. Er bestaan A4 hangmappen en A4-folio hangmappen. Het verschil tussen deze twee soorten hangmappen zit in de afmeting: A4 hangmappen hebben een breedte, gemeten tussen de haakjes, van 330mm. A4 folio hangmappen hebben een breedte van 360mm.

 
 

Ladekast op plint of pootjes

 

Ladekast

 
 

 
 

Open kasten

 
 

Een kast zonder deuren. De kast is voorzien van legborden en tegenwoordig komt het vaak voor dat er allerlei mogelijkheden zijn om mee in te richten: een middenwand, vakverdeler een ordnervak of design laden. Hierdoor kunt u van een open kast een persoonlijke en unieke kast maken (ophelis Facett)

 
 

houten kasten Facett

 

…en fraai te combineren met de kasten van Serie E + S

 
 

 
 

Apothekerskast

 
 

De apothekerskast combineert de functie van persoonlijke opbergruimte en afscheiding -en ruimteverdelingsfunctie: wanneer geopend biedt deze kast een privéomgeving op de werkplek. De apothekerskast spaart een ladenblok uit en is door zijn kubistische vorm zeer compact (ophelis orga.cube)

 
 

orga.cube apothekerskast ruimteverdeler

 

…open of dicht, met de orga.cube creëert u uw eigen privé omgeving

 
 

 
 

Kasten in akoestische uitvoering

 
 

 
 

Een kast kunt u inzetten als alleen een opbergsysteem maar het is ook mogelijk om een kast te gebruiken als archivering in combinatie met ruimte deling.

In kantoren met een open structuur is weinig privacy en met wat lagere kasten – denk aan 3 of 4 OH – kunt u prima de ruimte breken, denk dan vooral ook aan dubbelzijdig manier van opstelling. In het geval van een open structuur heeft men vaak een akoestiek probleem en in dit geval zou een akoestische uitvoering van kasten een oplossing kunnen bieden.

Een akoestische kast realiseert men door de kast te voorzien van microgeperforeerde fronten of akoestisch front en achterwand bij een kast die los in de ruimte is gepositioneerd.

Kasten zijn leverbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren. Bij sommige kasten heeft u de keuze tussen een uitvoering op plint of pootjes.

Bent u op zoek naar kasten ? Op onze website vindt u een groot aantal van ons kasten aanbod. Indien u een vraag heeft of wilt u graag een advies op maat, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

 
 

akoestische kast Glider

 

…dus ook in akoestische uitvoering. Glider!

Scroll naar top