ophelis Facett

Facett kasten brengen individualiteit en huislijkheid binnen het kantoor

Facett kasten

ophelis Facett zijn open kasten op zichzelf staand of passend bij de kasten van ophelis Serie  S, voorzien van vaste legborden in melamine, lak of houtfineer.

Door middel van deze kasten is het mogelijk om op een speelse manier wat meer individualiteit en huiselijkheid binnen het kantoor te brengen. Praktisch, modern en uitgebreid in z’n mogelijkheden – dat is Facett!

Design: Martin Dettinger Industrial Design

Voordelen

  • Iedere Facett regaalkast kan individueel en uniek zijn
  • Frisse kleuraccenten mogelijk door gekleurde verticale scheidingen
  • De verdelers bieden extra voordelen als mapvak, boekensteunen of compartimentopslag
  • Geen zichtbare uitsparingen, die de vlakvormgeving verstoren
  • Vele interieurarchitectonische vormgevingsmogelijkheden
  • Door standaard zichtachterwand is de kast vrij in de ruimte te plaatsen
  • Maatvoering passend bij Linie S

Eigenschappen

Facett kasten

ophelis houdt zich bezig met de werkomgeving en veranderingen in de wereld van werk. Met hun productportfolio en hun eigen concepten willen ze werkomgevingen creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en beter kunnen werken.

Als een door de eigenaar geleid bedrijf staat ophelis voor continuïteit, kwaliteit en innovaties. Opgericht in 1893, zijn ze nu een van de toonaangevende fabrikanten van kantoorapparatuur in Duitsland en zijn wereldwijd actief.

Alle ophelis-producten worden gemaakt in Duitsland en worden geproduceerd op de locatie van het bedrijf in Bad Schönborn.

ophelis werkt volgens DIN EN ISO 14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem om de effecten op het milieu te beheersen en de milieubescherming continu te verbeteren.

Collectie ophelis Facett

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top