Roldeurkasten Huislijn

Roldeurkasten Huislijn ruimtebesparend en efficiënt, leverbaar in 3 kleuren

Roldeurkasten Huislijn

Dit zijn metalen roldeurkasten leverbaar in diverse hoogtes en met een breedte van 120cm. met uitzondering van de bureau hoge kasten, deze zijn tevens leverbaar in een breedte van 80cm.

Roldeurkasten Huislijn zijn leverbaar in 3 kleuren: aluminium, zwart of wit. De kasten kunnen naar keuze voorzien worden van een melamine topblad.

Eigenschappen

Roldeurkasten Huislijn

Roldeurkasten Huislijn zijn niet alleen inzetbaar als opbergmeubel maar kunnen tevens dienen als afscheiding in de ruimte. In dit geval kunt u de kasten voorzien van gestoffeerde rugpanelen. Dit maakt de visuele afscheiding niet alleen fraaier maar geeft tevens een akoestische demping van het geluid.
Deze panelen zijn magnetisch en zeer eenvoudig te bevestigen op de metalen achterwand van de kasten en voorzien van justeerschroeven. Qua stofferingen is de keuze divers.

roldeurkasten huislijn

Uitvoering

De roldeurkast is evt. te voorzien van een topblad: 25mm. afgewerkt met melamine of Halifax, 22 mm. met HPL top, 22mm met Fenix top, dat is een toplaag met nanocoating (voelt zacht aan, geen reflectie, geen vingerafdrukken, kleurvast, antibacterieel, oppervlakte-krasjes makkelijk te verwijderen). Allen voorzien van een ABS rand.

Indien uw voorkeur uitgaat naar een uitvoering met handgreep dan heeft u bij de Huislijn keuze uit 2 soorten handgrepen: Basic – metaal, boogvormig  en rond van vorm.  Carré – metaal en met een rechte vorm. De Economy roldeurkast is voorzien van een komgreep.

Huislijn Kantoormeubelen  is een groothandel in kantoormeubilair en verkoopt haar producten middels een uitgebreid dealernetwerk in Nederland en België.

Het ontwerpen & ontwikkelen van de producten vindt plaats in Nieuw-Bergen. De productie is veelal ondergebracht bij internationale partners (o.a. in Duitsland, Frankrijk, Italië en Turkije).

Tevens is Huislijn exclusief distributeur van de collectie DeBerenn en Feltouch.

Collectie Huislijn roldeurkasten

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top