Magnus Olesen Contact

Verrijdbare inklapbare tafel Contact Fliptop

Verrijdbare inklapbare tafel Contact Fliptop

Contact fliptop tafel van het Deense Magnus Olesen is een compleet tafelprogramma met gevarieerde afmetingen, rechthoekig, tonvormig en gebogen vormen voorzien van wielen en opklapbaar blad.

Design: Busk+Hertzog

Voordelen

  • Hoge flexibiliteit door verrijdbaar en inklapbaar blad
  • Plaatsen of ontruimen zonder veel inspanning.
  • Fraaie vormgeving
  • Diverse bladvormen
  • Vele uitvoeringen mogelijk
  • Geen transportkar nodig
  • Diverse accessoires

Eigenschappen

Verrijdbare inklapbare tafel Contact Fliptop

Contact fliptop tafel is voorzien van klapbaar topblad en is horizontaal stapelbaar (nestbaar). Daarmee beantwoordt de tafel aan de vraag naar meer flexibiliteit.

Deze verrijdbare inklapbare tafel laat zich snel, zonder kracht, zonder zwaar te tillen en door één persoon in de gewenste opstelling configureren. Dus snel te plaatsen of te ontruimen zonder veel inspanning!

Veel ruimtes worden tegenwoordig voor meerdere doeleinden gebruikt: van vertrouwelijke besprekingen en kleine bijeenkomsten tot scholingen en grotere meer algemene vergaderingen.  

De Contact tafel biedt hierbij een oplossing.

verrijdbare inklapbare tafel-Contact

Magnus Olesen A / S ontwikkelt en produceert meubilair van hoge kwaliteit in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en architecten. Het resultaat is een functioneel, esthetisch en uniek ontwerp dat de ruimtes verbetert daar waar het wordt geplaatst.


Magnus Olesen – opgericht in 1937- is altijd gericht geweest op duurzaamheid. Het bedrijf produceert in Durup, Denemarken. De showroom van Magnus Olesen ligt in een prachtige omgeving in Kopenhagen.

Collectie Magnus Olesen Contact

Documentatie en downloads

Scroll naar top