German Design Award
Erik Boom

Erik Boom

KÖHL TEMPEO wint German Design Award

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

German Design Award

De German Design Award is een van de meest erkende internationale ontwerpprijzen, ter ere van eerste klas inzendingen op het gebied van product- en communicatieontwerp.

Dit wordt gegarandeerd door een internationale jury van topklasse. De German Design Award ontdekt en presenteert unieke designtrends: een competitie die de ontwerpgerichte economie vooruit helpt.

De German Design Award ontdekt en presenteert unieke designtrends: De TEMPEO combineert een duidelijke designtaal met doordachte functionaliteit, waarbij de hoge rugleuning niet alleen aangenaam zitcomfort belooft, maar in combinatie met de opvallende kleurconcept geeft de stoel zijn eigen onmiskenbare identiteit.

Beschrijving

KÖHL TEMPEO® – de fusie van minimalistisch design en geavanceerde ergonomie. Het innovatieve bureaustoelconcept werd ontwikkeld in samenwerking met de ontwerper Justus Kolberg en maakt indruk met een intelligente rugleuning, eigentijdse functies en een duidelijk gedefinieerd kleurenconcept. Het leidmotief is de optische verbinding tussen de achterkant en de voorkant – door de overgang van het deksel in de lijnen van de achterkant. Speel met de mogelijkheden die TEMPEO® u biedt.

Jury Verklaring

Het elegante ontwerp combineert een duidelijke designtaal met een goed doordachte functionaliteit, waardoor de hoge rugleuning niet alleen aangenaam zitcomfort belooft, maar in combinatie met het opvallende kleurenconcept de stoel een eigen, onmiskenbare identiteit geeft.

Meer berichten

Bioswing bureaustoel 460 "White Edition"

Bureaustoel instellen doe je zo!

Het instellen van een bureaustoel en werkplek is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk met de volgende door ons gecreëerde algemene richtlijn. Niet

leestafel Wing True Design

True Design Wing – modern werken

True Design – Wing Solitaire conferentietafels, maar ook werktafel. Conferentietafel of als moderne werktafel. True Design Wing is een tafel ontworpen voor diverse

Scroll naar top