Ladeblokken

In vele soorten en maten, hout of metaal

Ladeblokken

Ladeblokken zijn leverbaar in vele uitvoeringen: als traditioneel ladeblok, als hangmappenladeblok, als trolley of als zitelement. Het zijn de “bij-de-handjes” voor alles wat u onder handbereik wilt hebben zoals documenten en andere kantoorbenodigdheden.

Ladeblokken – welk model?

U heeft de keuze uit houten of metalen ladeblokken en daarnaast uit mobiele rolcontainers of ladeblokken op bureauhoogte (staande ladeblok). Verder zijn er vele manieren om ladeblokken in te delen.

Bent u op zoek naar een ladeblok voorzien van 2, of meer laden wel of niet met een aparte pennelade ? Werkt u regelmatig met hangmappen dan kunt u het beste kijken naar een ladeblok voorzien van 2 of 3 laden waarvan de onderste lade geschikt is voor hangmappen.

De verrijdbare metalen ladeblokken kunnen optioneel voorzien worden van een melamine topblad, waardoor het ladeblok aansluit op het bureaublad. En om uw documenten en materiaal veilig op te bergen zijn de ladeblokken voorzien van een centraal slot.

Ladeblok als zitelement

Ladeblokken kunnen worden uitgevoerd met een zitkussen, waardoor u opbergen en zitten combineert. Deze zitcontainers kunnen o.a. worden ingezet voor als mobiele zitplaats bij kortstondige besprekingen of overleg direct bij de werkplek.

De containers zijn er met frontale handgrepen en laterale handgrepen. Lateraal betekent dat er op de fronten geen handgrepen zitten, dus optisch greeploos.

Bij gebruik van een ladeblok met zitkussen adviseren wij een greeploos ladeblok met een diepte van 60cm. dit met het oog op het zitgemak.

Ladeblokken zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en uitvoeringen. Zitkussens zijn ook in vele kleuren leverbaar.

zitcontainer

zitcontainer – een combinatie van zitplaats en opbergelement.

Persoonlijke Pick Up – trolley

De Persoonlijke Pick Up is bedoeld als vervanging van het ladeblok dit met het oog op het feit dat we tegenwoordig in vele gevallen niet beschikken over een vaste werkplek, denkt u maar aan de nieuwe manieren van werken.

Een Persoonlijke Pick Up is een verrijdbare bergruimte die snel een eenvoudig naar elke werkplek kan worden meegenomen en na gebruik in de daarvoor bestemde plek kan worden geretourneerd.De Pick Up is standaard voorzien van slot.

Een Persoonlijke Pick Up is leverbaar in diverse uitvoeringen, maten, kleuren en inrichtingsmogelijkheden, denkt u hierbij aan bv. een brievenbus, kledinghaak en vakindeling.

Voor catering gebruik zijn er speciale uitvoeringen.

Bent u op zoek naar een ladeblok en heeft u specifieke vragen, neemt u dan contact met ons op of vraag een offerte aan.


ladeblok
Personal container – snel een eenvoudig naar elke werkplek mee te verrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.